Ja mam 15 a nemala som menstruaciu... Zrazu som na WC zbadala ze mam spinave nohavicky... Neviem ci je to menstruacia alebo hnedy vytok ked na druhy den som menstruaciu nemala... uz asi 4 den mam hnedy vytok...Tabletky neberiem...
PROSSIIM PORADTE MIIII !! bojim sa
hmm... už by som to mohla dostať keď mam 15
ja som dostala menzes asi v 15a pol roku mala som najprv hnedy vytok a potom to uz slo nic sa neboj je to normalka ja som sa velmi bala a trapila ze som chora alebo co ze to este nemam ale nakoniec to prislo a mohlo to este chvilku pockat co by som zato teraz dala :D
Ahoj. Ja som dostala prvý krat menzes v 12,5 roku života. Prišla som zo svadby, sadla na WC a bolo to tam. Kamoška dostala v 15-tich. Sedeli sme v škole, mala biele gate a .. cela bola špinava. Je to individuálne. Niekomu to dojde po vytokoch, po maličky a niekomu naraz.
Ja som svoj prvy menzes dostala, ked som mala 11,5 roka.Mne to zacalo hned slabym krvacanim, ziadny hnedy vytok som nemala.
tinaaa v pohode je to uz prve menzes zo zaciatku hned riadne nekrvacas ale za par mesiacov sa to normalizuje:)
boze, ja by som bola rada keby som to bola dostala co najneskor, "trapim" sa s tym od jedenastich
na druhy mesiac budes mat uz aj krv:)je to menzes:)
ukludni sa ono by sa to malo rozbehnúť chce to čas