Náhrada za AB madľový krém

Príspevok v téme: Náhrada za AB madľový krém
zuzi74

Mozte prosim poradit nejaky dobry vyzivny krem na tvar (hlavne mastny). Pouzivam uz roky len mandlovy krem z AB kozmetiky, ktory je urceny na suchu az velmi suchu a citlivu plet. Je dobre rozotieratelny.

Zial okrem tohto kremu som este zatial nenatrafila na nejaky podobny produkt a kedze momentalne nie je dostupny uz v ziadnych obchodoch, tak zhanam nahradu. Dufam, ze to bude len docasne a opat bude tento vynikajuci krem distribuovany.

Iwii

oki, však ani ja sa nehádam:-)
Zuzi a čo ten krém obsahuje - aké oleje,alebo látky, ktoré robia z krému DC výživný - mastný? Možno by som ho vyskúšala ako nočný krém

zuzi74

iwii, ved ja som sa s nikym nehadala, ze mandlovy olej nie je hydratacny, len som napisala, ze ten krem z natura house je hydratacny....a mne hydratacne kremy nevyhovuju. Mam radsej vyzivne ako je ten z AB kozmetiky a to, ze obsahoval chemiu mi je tiez jasne. Prave preto, ze sa mi hned nevsiakol do pleti a nemala som ju nikdy supinatu mi vyhovoval.

Iwii

zuzi tak potom nevieš, že mandľový olej, ktorý je hlavnou zložkou mandľového krému je ultra hydratačný, čiže aj krém, ktorý ho obsahuje vo vysokom pomere je hydratačný! :-).AB krém obsahoval rôzne chemické prísady napr. silikóny, ktoré na pleti spôsobili vysoký lesk, ťažšie sa vstrebával a možno mal v sebe aj iné zložky, ktoré z neho spravili aj výživný krém. Ja mám Natura House mandľový krém a som spokojná, rýchlo sa vstrebáva, nemastí, pleť nie je lesklá a netvoria sa mi na pleti šupinky s ktorými som mala problém , takže určite ho doporučujem ako novú náhradu za AB krém

majuššša

Nečítala som diskusiu, len chcem povedať, že som zufala! Neviem či som zaspala dobu, to je jedno, ide o to, že až dneska som zistila, že mandlovy krem AB prestali vyrabat, pretože firma skrachovala! ! ! TO tie kremy nešli alebo prečo skrachovali?? a už ste teda nasli nejaku nahradu??? som zufala...ten krem bol báječný...nebol mastny, krasne sa vsiakol, nadherne vonal, nechal pokožku hydratovanu, a citlivu upokojil...

NEDA SA UZ VOBEC NIKDE ZOHNAT??????

zuzi74

O tom mandlovom kreme z natura house pisu, ze je hydratacny, nemasti a rychlo sa vstrebava. To je presny opak AB a DC mandloveho kremu.

mandľová

ja som tiež bola závislá na AB mandľovom kréme, veľká škoda, že už nie je.Začala som používať 100% čistý mandľový olej od Natura House. Chvíľu mi trvalo, kým si moja pleť navykla na prírodné látky,predsa v AB bolo dosť silikónov.K oleju som dostala aj vzorku mandľového krému s Q 10 a v kombinácií s olejom moja pleť perfektne prežila celú zimu bez pnutia, začervenania. Takže ak hľadáte alternatívu k AB doporučujem vám tento krém -odkaz odstránený-

zuzi74

ano je super, objednala som si hned na skusku 2 balenia a som maximalne spokojna. Som rada, ze si tu vlozila ten link:-)

Andrejočka

@zuzi74, Určite budeš spokojná, podľa mňa je DC mandľový krém taký istý ako som bola zvyknutá pri AB mandľovom kréme. Žiadny iný mi okrem AB mi nevyhovoval až teraz tento. Som veľmi spokojná, že som ho objavila.