Je to víc, než strašná chyba,že přestali výrobci AB kosmetiky,výživný klasický AB krém vyrábět. Z jakého vůbec důvodu? Ví to někdo?Byl to nejlepší a nejoblíbenější krém všech generací.Používala jej moje babička,maminka,já i moje dcery a všechny máme pěknou plet.Tedy babička a maminka už zemřely ale i ve věku 7O let měly plet jako majolenky,že by jim je mohla kdejaká 3O závidět.A to celý život používaly jen mandlový krém a tehdejší ještě dobrou a kvalitní Marynu.Velká škoda je taky krému Nella Gold,který se dávno nevyrábí.Ještě si vzpomínám na krémy zn.Fyto.Zbožnovala jsem ten v sytě fialovém kelímku s collagenem,který byl mastný a nádherně voněl.Všechno, co je dobré a jde na odbyt, se přestane vyrábět.Dnes je na trhu ovšem spousta zázrač.krémů,co vyhlazují vrásky,omlazují atd.Opak je však pravdou.Jsou to jen nekvalit.driáky plné chemie,po kterých člověku oleze pusa nebo příšerně pálí,obzvlášt na citlivé pleti,kterou má v dnešní době, plné alergií, skutečně mnoho lidí.Když se dívám na ty reklamy na krémy a na ty nasvícené mladé modelky, co je předvádějí,jen se směji.Krémy za nehorázné ceny,skutek utek.A osobně si myslílm,že žádný dobrý výrobek reklamu nepotřebuje.Lidi vyzkoušejí,poví si mezi sebou a je jasno.Byla bych nesmírně ráda a věřím, že, se mnou další tisíce žen,kdyby výrobce AB výživného mandl.krému, skutečně ještě zvážili obnovení jeho výroby v původní, opravdové, originál receptuře, jaký býval dřív.Udělali by nám,jejich věrným zákaznicím, neskutečnou radost obzvláště,když by se ještě prodával v přijatelné ceně.Byla by velká škoda,zavrhnout jeden jejich vynikající výrobek!