Dobry vecer, mam taky problem ze uz dost dlho sa mi robia take chrasty na hlave a odlupuje sa koza.kozna stym nevedela co spravit.poskusala som vselico, jedine co mi pomaha je olivovy olej, ale aj tak sa to vrati. dakujem za pomoc.
svrbenie koze na hlave
xantipa ma pravdu belosalic ti zaucinkuje..jedna znama si to davala co ju tak svrbela...
BELOSALIC sa ta vodicka vola...
Ahoj.
Houby psoriaza, ale SEBOROICKA DERMATITIDA.Mne pomaha sampon od La Roche Possay- Kerium, ale treba ist aj koznej, mne dala taku stiplavu vodicku, ale pomohlo.
Je zima a v zime sa to zhorsuje, v teplych mesiacoch je to lepsie, liecba v podstate nejaka cwlkova nie je, len takato lokalna.
Hlavne pokozku nejako velmi nedrazdit...caste farbenie, lakovanie a tak.
Ona mi rozpravala aj o neakej psoariaze, ale co mi dala tiez nepomohlo.bola som u nej viackrat,a aj u inej,nikto nic
dora ja som to tiez niekedy mala na hlave, z tych samponov ako head&shoulders a pod. teraz pouzivam prirod. sampony a ziadna vzbura na hlave sa nedeje.
Urcite prestan pouzivat sampony proti lupinm z drogerie. Ako vlastne kozna zdiagnostikovala tvoj problem, aku mas chorobu? Od toho sa odvija liecba.
teraz pouzivam Garnier proti lup. poskusala som uz vseliake, som bezradna
skús používat šampón Nizoral z lekárne.
aky mas sampon?