Ahojte,poradte prosim, chcem si nechat odstranit amalganove plomby, co je vhodnejsie pri detoxe od ortute tekuty zeolit, alebo DMSA? Citala som, ze DMSA likviduje vsetko na rozdiel od zeolitu aj mineraly a vitaminy z tela, viac zatazuje pecen, ladviny, ale odbura ortut aj z mozgu, neviem, ci to dokaze aj zeolit, co je vhodnejsie a kde sa da pripadne zeolit aj kupit, mate s tymto detoxom nejake skusenosti? Neviem, ci je praveamalgan pricinou mojej depresie, neviem ako to zistit, ale chcem vylucit vsetko, co by mi mohlo skodit.. Kedy by som asi mohla ocakavat pozitivne vysledky, ak by mi problemy naozaj sposoboval amalgan? Dakujem za kazdu dobru radu.
Detoxikacia od ortute
Detoxikujem aj od ineho virusy, parazity to mam za sebou,aj skodlive toxicke latky pomocou Joalis preparatov od terapeuta, ale jedine vraj DMSA prenikne aj do mozgu a zbavi tazkych kovov -aj ortute,/som sa docitala, neviem ci aj ten tekuty zolofit/ ktoru mozu vypustat amalganove plomby dlhe roky, hladam pricinu svojich potiazi, aj ked nikto mi presne nemoze zistit, ake moze byt zamorenie, da sa to v krv, v moci, ale tie vysledky zkresluju riadne, neda sa pomerat zrejme, kolko toho mas usadeneho v organoch, mozgu... Citala som stranku svetlanablog.nazory.eu
a preco len od ortute? ja robim chelaciu pomocou EDTA.
Skús ísť do sekcie poradňa a napísať nejakému doktorovi, ktorého by sa to mohlo týkať