Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

potravinova alergia strach

potralergia

ahoj
ano viem,je to kostkove ovocie,orechy,korenova zelenina...takze je toho vlastne dost,ale urcite nechcem kvoli tomu zmarnit sancu,takze dufam,ze to dorbre dopadne a ze nebudem mat nijaky problem,vdaka za povzbudenie :)

xdanielax

ahoj, no ja mam alergiu. Na NEZISTENU potravu :D
a je to vzdy taky risk niekam ist. Ked som v civilizacii tak ani nie, mam svoj "pohotovostny balicek" - to si predpokladam dostala, mam aj tu injekciu - Epipen - aj ked si neviem predstavit, ze by som si to pichla :D a zatial sa mi este nic nestalo :-)
Horsie to je, ked sme niekde na chate alebo tak, dalej od ludi..to si vzdy davam pozor nech nejem nieco co nemam vyskusane, nejake nove korenia hlavne.. i ked ozaj neviem z coho to mam. Asi je to uz aj trochu taka paranoja, ale lepsie nez tam dostat nejajku necakanu reakciu.

Urcite ale neodkladaj svoju sancu ist pracovat do zahranicia :) aj tam existuju alergici, keby nieco, isto ti bude mat kto pomoct.

a vies aj na co konkretne si alergicka?

maruska123

preco by si mala mat strach? ved aj v zahranici su lekari..ak vies na co si alergicka tak aky mas problem?nechapem..mne to pride skor ako vyhovorka