Skleróza Multiplex a marihuana

Príspevok v téme: Skleróza Multiplex a marihuana
LiL_sMiLe15

Prosím Vás, chcela by som sa spýtať, má tu niekto chorobu SM a na zmiernenie bolesti a lepšiu chôdzu používa marihuanu? Pomáha to? Môj ocko má tú chorobu a snažím sa mu pomôcť, ako sa len dá. Vyčítala som, že marihuana má priaznivé účinky hlavne na túto chorobu. Má tu niekto s tým skúsenosti? Každá informácia mi pomôže. Prosím Vás, je to veľmi dôležité. Ďakujem.

doubledog

zistovat to len tak nebudu, na to su specialne testy, ktore nerobia samy od seba
a keby jej to nahodou zistili, nech povie, ze sa pokusa samoliecit

fafinka

dobrý deň.. chcela som sa poradiť ohladom marihuany a SM.. kamarátka má SM a vyskúšala marihuanu teraz sa bojí odberov krvi.. že jej ju tam zistia.. ako to má riešiť ?

lipo

Ano pomaha, a vie sa o tom uz dost dlho.
dokonca poznam jedneho pana zo SM ktory na to uziva marihuanu a velmi mu pomohla, najma od svalovych krcov.. teraz bez problemov chodi, aj ked na tej chodzi poznat ze nieco nieje v poriadku.. no ale je to pokrok a velky, pretoze pred rokov chudak ledva chodil.
No ale toto sa nepaci farmaceutickym lobby, ktore na SM vyrabaju drahe a neucinne lieky. takze na slovensku zatial nemozes legalne pouzivat marihuanu na SM. mozes iba kupovat legalne tie drahe lieky. to by farmecie prisli o velke zisky, keby sa mohol kazdy legalne liecit rastlinkou, ktora ti doma zadarmo vyrastie.. to sa im uz nepaci.
No ale ak je na tom tvoj oco naozaj zle, tak kasli na tie primitivne zakazy a zakony a skus to. mozno sa aj jemu ulavy a zmierni mu bolesti a krce.
ale pozor, pouzitie marihuany je na slovensku nelegalne!