Zrasta sa mi dierka na penise

Príspevok v téme: Zrasta sa mi dierka na penise
pufo22

cawte... chcem vas poprosit o radu/nazor ako postupovat pri mojom probleme? :( ide o to ze ked som mal posledne sex bolo to asi moc divoke lebo som si natrhol dierku na penise-(bolo to podliate krvou a pri moceni to palilo) za dva dni sa to zahojilo a nevenoval som tomu uz ziadnu pozornost presiel tyzden a jedine co som si za ten tyzden vsimol je ze mocim strasne dlho a ked som sa pozrel na svoj penis uvidel som ze viac ako polovica ciarky na zaludi (teda dierky) je zrastena (predtym mi trvalo mocenie isto menej ako pol minuty a teraz je to viac nez minutu zakazdym :( o ten cas mi ani tak nejde i ked v noci je to fakt otravne stáť nad misou raztolko casu (dakedy aj dvojnasobne dlhsie) ako o to ze to ze ked mi treba moc cikat tak to pri močení páli (zrejme kvoli velkemu tlaku na konci zaluda kvoli enormne zmensenemu otvoru mocovej trubice :-! :( (to len aby ste chapali moj problem) )
co mam robit? ku Dr. sa s tym hanbim ist :D a zaroven sa bojim ze by to vyzadovalo zakrok pri kt. bude pouzity skalpel (a neviem ci to ma neaky suvis s mojim problemom ale pre istotu dodam ze mam obriezku - takze viem co je to za bolest pri podobnych zakrokoch a nasledne pri moceni - aj pre to ten strach)

alenka_maxova

neboj sa ist k doktorovi...Mozem ti 100% povedat, ze ziadny doktor to nebude brat ako nieco trapne, ale naopak. Oni su fakt radi, ked k nim ideme, ako ked si pomahame dakymi domacimi liekmi, "trikmi", forami a nevedno cim...Neboj sa ani bolesti, i ta raz pominie. Naco trpiet dlhodobo, ked mozes "trpiet" po zakroku len par dni? :)