Dobrý deň mám problém s tým, že sa bojím aby môj priateľ mi urobil rozkoš s niečim iným ako s jeho údom. Bojím sa tejto novej zábavky z toho dôvodu,že neviem či moja vôňa je v poriadku, či mu to bude príjemné, a akú bude mať na to reakciu moje telo a potom aj on sám. Bojím sa, že urobím pri tom niečo zlé, čo ho zarazí.Ani raz som to nezažila, lebo stále mam v hlave tento blok a chcela by som to zmeniť. Za Vaše názory vopred Ďakujem.
Rozkoš jazykom
wreck napísal úplne trefní komentár nemusím ani písať....všetko pekne napísal to čo treba ako to je ..... a aj o všetkých dieročkach ;-)
a pocity?
ja som volakedy .....15 -17 rokov späť prežívala tak tiež pekllo..(hanbila som sa jak ďas)
dnes sa len pousmejem a sex bez toho si ani neviem predstaviť teda viem :-) ale tak jazýček a sex to je ako nebe a dudy alebo danka a janka alebo maťko a kubko ....chápeš? lepšie prirovnanie ma nenapadlo :-)
držím palce
este jedna malickost. pri tom dokladnom umyvani, ak sa pren rozhodnes, rovnako dobre vysuchaj aj zadocek. :-) ak sa chalanisko pri tebe rozbesni, je mozne ze ti tam zajde. tak sa toho potom neboj a dovol mu to.
jedine uzitocne bloky su tie, ktore ti zabrania ublizovat inym. ak mate len jeden druheho, lizanie neublizuje. ani ked ide o za-do-cek.
no faaakt! :-)
Dikes moc... už sa cítim lepšie :)
skor nez pojdete na to sa ospravedln a vhupni rychlo do vane. dokladne sa vysuchaj teplou vodou, ale len vonku. a je to. blok odstraneny. potom to uz nechaj na nom, pripadne ho velmi jemne naviguj.
zdrava zena je pripravena na lizanie aj v lete po celom dni, teda ak bola len na malej. nie je s tym absolutne ziadny problem. ziadny chlap necaka ani jahody, ani fialky. ak ano, tak je to este decko.
hlavne sa postupne zbavuj hlupych blokov, lebo na ne nie je dovod. lizanie je uplne carovna vec a ja napriklad by som nemohol byt so zenou, ktora by sa nenechala lizat.
reakcie svojho tela sa neboj, urcite ti to nijako neublizi. maximalne ta to mozno nebude bavit, ale dost o tom pochybujem. uvolni sa, predlaktie jednej ruku si daj cez oci, a nechaj sa robit. :-)
Jasné že dodržujem hygienu, a áno robím ho ústami ale aj on je v tom to smere neskúsený a bojím sa, že budem mať mokrý orgazmus a on s tým bude mať problém. Ako to vnímaš ty keĎ to robíš.. môžeš mi viac opísať tvoje pocity??
nemáš sa čoho báť a už vôbec nie vône pokiaš dodržuješ hygienu. či nie???!!!??? ty ho robíš ustami? a smrdí ti?
..... uf no nevieš o čo prichádzaš.... keď sa bojíš