Dobrý deň,chcem sa spýtať,či ma niekto skúsenosti zo Syoss blond farbou touto: www.henkel.sk
totiž odfarbujem z červenohnedých vlasov,postupne na blond.Na aku farbu mi to chyti?Nebudem ich mať žlte?Aku farbu na odfarbenie odporúčate,keď nie túto?
Dakujem
Syoss blond farba
dakujem Kaji,viem že je to zosvetlovač,zle som sa vyjadrila,skusim dat potom nejaku prirodnu blond a dakujem,vyskusala som na par pramienkov a chytilo dobre,tak uvidim :)
Po prvé, to či si tu pridala nie je farba, ale v podstate iba zosvetľovač. Tento som si raz dala aj ja, chytilo mi to na slabo-žlto.(pred tým som mala stredne hnedé) Ono to aj tak chytiť má pretože to ešte nie je cielená farba! Až po nej si musíš dať blond farbu. Najlepšie s odstupom minimálne týždeň :)Najlepšie blond farby sú potom od Garnieru alebo Palette naturals color , teda aspoň podla mňa :) držím palce
ja som počula proste od dosť ludi že to nejsu dobre farby tie palette :D ale ved všetky ničia rovnako
mne osobne celkom sadla garnier,aj ked sa vymyva jak zmyslov zbavena.
palette vobec nieje najhorsia farba.. neviem odkial to mas. a schwarzkopf vyraba aj syoss
Janka,ked to vyraba ale len schwarzkopf,ti vyrabaju aj tu palete čo je "vraj" najhoršia farba
popozeraj farby natural and easy, ale daj pozopr, aby si nevybrala farbu so zltym nadychom
Dakujem,ale ja si najradsej stale doma farbim :D
Ja chcem potom taku prirodzenu blond ako ma napr Ashley Benson,Dianna Agron,Candice Accola...nie taku uplne bielu.
odfarbovace sluzia na odfarbenie. a je normalne ze po tom su vlasy oranzove alebo zlte a stava sa to iste aj u kadernicky. treba potom pouzit peknu blond farbu, ale treba vediet vybrat spravny odtien a spravny typ farby , aby chytila pekne na tie odfarbene vlasy
Ak si chces odfarbit vlasy na blond tak je najlepsie isst prvy krat ku kadernicke tak bude vediet uz co ti s tym ma spravit a mas mensiu pravdepodobnost ze ti to chyti na zlto alebo rysavo:)) to je moja rada :)
urcite budes mat oranzovo zlte vlasy. to sa stava vzdy pri odfarbovani tmavsich vlasov