Zrelá do "blázinca"?

Príspevok v téme: Zrelá do "blázinca"?
bonparka

Dobrý deň! Dá sa povedať, že už dlhšie trpím rôznymi psychickými problémami. Každý deň to je horšie. Som neustále podraždená a agresívna niekedy zas moc precitlivelá. Rozprávam veci, ktoré som nikdy nechcela povedať nahlas. Ubližujem sebe a vlastnej rodine. Následne nato mám hrozné výčitky svedomia. Pokúsila som sa aj o samovraždu viacejkrát. V živote fungujem ako normálny človek. Stále mam pocit, že nikam nepatrím a neviem sa zaradiť. známky sa mi zhoršili. Mám pocit, že by som potrebovala si oddýchnuť v nejakej liečebni, lebo sa bojím o svoje psychické zdravie. Myslíte, že by ma prijali? Alebo riešia dôležitejšie psychické problémy? ďakujem

brumiiiik

Neviem kde ste vy boli na psychiatrii,

ale ja take skusenosti nemam, nie sme za opicami uz, to bolo mozno kedysi, ja mam taku skusenost : boli tam v pohode ludia, s ktorymi sa dalo fajn pokecat, boli sme dobra partia, tazke stavy su na zatvorenom oddeleni, na takom som nebola ! Pekne prostredie, skupinove terapie, vychadzky, rezim dna, ranne cvicenie, samozrejme liecba /lieky, kto musel soky/.
Ak clovek musi neriesi to, ziadni alkoholici tam neboli, boli inde, dalo mi to vela, rozne aktivity poobede. A najlepsie je ak to nie je vazny stav v stacionari.

tpch

Slovenska psychiatria je na hanbu. Nevedela by som tam pracovat bez pocitu viny a hanby, ze som sucastou niecoho takeho monstrozneho.

omg9999

aspon co sa asi slovenska tyka tak sa da povedat ze je lepsie byt zatvoreny v base ako na psychiatrii:DD lebo v base vas aspon nikto neotravuje a nikto do vas netlaci oblbovaky

tpch

Meretseger, podla mna by ta tak napchali liekmi, ze by si bola rada, ze dokazes pozerat do stropu, takze na ziletku by si ani nepomyslela...

Meretseger

tpch: Uf, som rada, že som to odmietla. Čo by sa stalo, keby ma prichytili, ako si ubližujem? Zavreli by ma na samotku a adios, alebo ešte niečo horšie?

Meretseger

Radšej zvoľ ambulantnú liečbu. Bola som na tom podobne ako ty, lekárka ma posielala do PL, ale nejaký neurčitý pocit, že práve "oddychovka" to nebude, mi v tom zabránil. Mám podozrenie, že by si odtiaľ vychádzala v horšom stave, než momentálne si.
Zrelá na liečbu určite, do "blázinca" radšej nie. A okrem toho, naše zdravotníctvo je na kočku, keď už nič iné...

tpch

Niekde ani na tom hajzli nie, pretoze kluce su odstranene, aby sa tam pacient nemohol zamknut a:
1.pokusit sa obesit podrezanim zil ci obesenim na klucke dveri
2.rezat sa, palit sa, ci inak sebaposkodzovat
3.grcat (bulimicky)

omg9999

sukromie existuje, ale iba na zachode a v kupelke:D a treba si davat pozor na svoje veci, to sa tam kradne na dennom poriadku:D