Dobrý deň! Dá sa povedať, že už dlhšie trpím rôznymi psychickými problémami. Každý deň to je horšie. Som neustále podraždená a agresívna niekedy zas moc precitlivelá. Rozprávam veci, ktoré som nikdy nechcela povedať nahlas. Ubližujem sebe a vlastnej rodine. Následne nato mám hrozné výčitky svedomia. Pokúsila som sa aj o samovraždu viacejkrát. V živote fungujem ako normálny človek. Stále mam pocit, že nikam nepatrím a neviem sa zaradiť. známky sa mi zhoršili. Mám pocit, že by som potrebovala si oddýchnuť v nejakej liečebni, lebo sa bojím o svoje psychické zdravie. Myslíte, že by ma prijali? Alebo riešia dôležitejšie psychické problémy? ďakujem
Zrelá do "blázinca"?
inak, videla si fotky z nemeckeho vazenia? tam by sa oplatilo ist na dovolenku :D taky luxus v zivote mat doma nebudem.
je, no. asi mala idylicku predstavu z nemeckych filmov :)
jajka, mozno mas pravdu, ale napad ist "oddychovat" na psychiatriu medzi naozaj chorych jedincov je uplne scestny.
ludia sa nemaju len fantasticky...niektori za zivot nestihnu byt stastni ani raz
bonparka a dala si si vyšetriť štítnu žľazu?
No ved si to obhajujte.
Ale podla mna clovek, ktoremu sa paci na psychiatrii, nezazil v zivote nic pekne, tak mu hocico pripada uzasne, aj ked ide o hnus...
evcca - ano videla som ludi po sokoch a nie raz, boli v pohode pretoze im nebolo inak pomoci a aby mohli fungovat museli to podstupit ! staci? :D
Bol niekto v PL v Trnave? Aké máte dojmy?
jeden známy sa liečil na psychiatrickej klinike.. Priamo v nemocnici v našom meste. Neďaleko máme aj ústav. V nemocnici to je omhoho odlišné ako v ústave. Skorej od ústavu môžem čakať čo tu rozprávate. Z tej kliniky mam dobrý pocit.
brumiiik a ty si vedela tie soky? lebo keby si ich videla, tak podla mna nepovies uz o psychiatrii asi nic pekne.