Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sprchovanie vs kúpanie

Príspevok v téme: Sprchovanie vs kúpanie
Majočkaa5696

1. Uprednostnujete kúpanie alebo sprchovanie?
2. Ako casto sa sprchujete/kupete?
3. Kolko minút trvá vase kúpanie/sprchovanie?

Pýtam sa preto, lebo chcem vediet ci len ja som tá nenormálna (podla môjho oca, kt. si myslí ze to so sprchovaním prehánam - a to sa sprchujem 1x za den, 5 min. maximálne) a on si myslí ze mínam vela vody....a to ked sa chcem kúpat, to ani nechcite vediet co to u nás doma kôli tomu je. Tie jeho rozprávky o tom aká je teplá voda strasne drahá, a ze by sme mali setrit...ja to uz nepochopím, fakt:( takéhoto oca mam asi len ja, co nedovolí vlastnému dietatu ani poriadne okúpat sa..:(

Majočkaa5696

jajka001_
ako keby si ma poznala, tá charakteristika na mna sedí na 100%. Presne rodicia na svojich detoch vzdy nieco nájdu, aj ked sa snazím neviem ako , ale to by nebol on keby aspon raz za den za nieco nezdrbal ...

jajka001_

tak za nieco ta foter zdrbavat musi:) ked si slusna, nefajcis, nepijes, neflakas sa, upratujes, posluchat, tak ta zdrbe za to ze sa pridlho kupes :D
ja sa kazde rano sprchujem 10 minut. niekedy aj dvakrat denne. kupanie milujem, ked uz nechodim na luxusne dovolenky k moru, tak sa snad aspon mozem okupat :)) nedaj sa :) jednym uchom dnu a druhym von

lulu22

k téme :
1. radšej sa sprchujem, kúpem sa možno tak raz za pol roka :D keď si chcem odpočinúť.
2. každý večer
3. asi 5-10min. ale keď sa mydlím, či holím :D tak vypínam vodu.

a lost má celkom pravdu, dnešní ľudia si nič nevážia a míňajú a míňajú.. ale nemyslia na generácie po nás.

krtko-lampa

Ludia v Afrike nemaju vodu :D :D :D Vam j**e ... Z kazdej spinavej vody sa da prefiltrovat voda na cistu. Reverzna osmoza, filtre a podobne ... Ja pijem taku vodu uz dost dlho a citim sa super ... Len darmo vo vodarnach su super zisky tak treba mat "kuzelnu vodu" z vodarni :D neda sa pouzit a vycistit voda z kazdeho zdroja :D ... Ze citate SME a pozerate Markizu :D ? ...

lost

setrit vodu pre afriku :D

(davno som to pisal, ze ludia neefektivne pouzivaju vodu a dostal som po hlave ze co to trepem :D ale tak teraz som si uz len robil srandu :) i ked.. ak nam penta kupi vodu, tak sme v 3,14ci kazdy :) )