Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sprchovanie vs kúpanie

Príspevok v téme: Sprchovanie vs kúpanie
Majočkaa5696

1. Uprednostnujete kúpanie alebo sprchovanie?
2. Ako casto sa sprchujete/kupete?
3. Kolko minút trvá vase kúpanie/sprchovanie?

Pýtam sa preto, lebo chcem vediet ci len ja som tá nenormálna (podla môjho oca, kt. si myslí ze to so sprchovaním prehánam - a to sa sprchujem 1x za den, 5 min. maximálne) a on si myslí ze mínam vela vody....a to ked sa chcem kúpat, to ani nechcite vediet co to u nás doma kôli tomu je. Tie jeho rozprávky o tom aká je teplá voda strasne drahá, a ze by sme mali setrit...ja to uz nepochopím, fakt:( takéhoto oca mam asi len ja, co nedovolí vlastnému dietatu ani poriadne okúpat sa..:(

lost

presne tak :)

no napr, nedal by sa spravit nejaky zavlazovaci system z tej vody co je na streche?

ved to je voda zadarmo :) studna by bola menej zatazena...

lost

martin - v istych krajinach chcu pretlacit zakon, ze nesmies zachytavat dazdovu vodu, lebo je to majetok statu :)
este kusok a coskoro bude dan zo vzduchu ;)

imho,ak by som mal dom, nikomu by som vodu nedaval, cize vodu by som zachytaval :) cize by som neplatil ziadne stocne a ine prasaciny...

zewa

Plati za len za dazdovu vodu, ktora netecie z odkvapov na povrch zeme, ale do nejakeho podzemneho kanala alebo tak. My mame studnu z podzemnej vody, takze za to sa neplati ;)

zewa

No ja sa sprchujem kazde rano a aj si hned umyjem vlasy. A este sa niekedy ospruchujem, ked dojdem z prace (ale to nie kazdy den). A sprchujem sa aj vlastne vtedy, kedy mi napadne. Ale ma to jeden lahky dovod a to, ze v kupelke a na wc mame vodu zo studne, takze nas ta voda prakticky nestoji nic (iba to jej ohriatie, ale sprchujem sa studensou, nie horucou). Kupanie ma moc nelaka lebo je to pre mna strata casu.
Tak vies co? Sprchuj sa, ked nie je otec doma a mas pokoj :)

Lumik

1 sprchovanie
2 sprcha cca 3x do tyzdna alebo podla potreby (napr. v posilke), vana tak raz mesacne
3 kupanie 2 hodiny, sprcha tak 4-5 min

tepla voda mi pride docela draha (pokial neni ohrievana slnecnymi kolektormi), vlastne aj studena je docela palka :)

xy:)

sprchujem sa asi tak 4krat do tyzdna, tak 3krat do tyzdna si dam kupel. sprchovanie trva tych 5-10-15 min, ako kedy je potrebne. ale ta posledna veta ma rozosmiala :D tomu pochopis, az raz obdrzis ucty do vlastnych ruk a budes ich sama cvakat :)