odber vajicok

anamarie

Akurat som citala inzerat, ze hladaju darkynu vajicok, $7000 dolarov odmena a darovat sa moze 6x. Podmienky: nefajciarka, 21-29 rokov, stihla, plusom je vysokoskolske vzdelanie.

anamarie

V USA za vajicka zeny dostanu dost penazi. V mojom state az $5000 za jeden cyklus. Ja osobne by som do toho nesla. Je to velke riziko, pretoze do teba pichaju hormony, stimuluju ta, aby si vyprodukovala cim viac vajicok, ako pisala blondula, co je nebezpecne. Ked zena este chce deti, tak plodnost moze klesnut, kedze ta pripravia o tolko vajicok a zena ich ma limitovany pocet.

blondula

v spanielsku sa platilo pred 3 rokmi 1000 euro.chcela som aj ja darovat,ale som z toho ustupila,lebo znama mi vravela,ze 3 mesiace musela brat kazdy den nejake lieky,aby sa jej "tvorili" vajicka.tusim tak nejak som to pochopila,moja spanielcina nie je az taka "perfecto" :DDD u mna by to bolo riziko,lebo odberom sa moze prepichnut vajecnik.ja mam iba jeden a tych posranych 1000 euro je miziva suma na to,aby som nemohla mat deticky :D nastastie jedneho certa uz mam :DDD