Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam strasny zivot

Príspevok v téme: Mam strasny zivot
Lienocka3333

Cawte pomaly si to tak uvedomujem ze aky mam zly zivot,budem mat uz 20rokou,priatela nemam,moja mama dlhodobo pracuje v zahranici takze s nami doma nieje,rozviedla sa,mame blbych obidvoch otcou,nikto z nasej rodiny nam nepomaha,financie nemame vobec,na vianoce darceky nedostavame,som rada ked mam pistacie a kofolu:Da v penazenke 50centou,a som sama bez kamosou,bab chalanou:(STRASNE by som cchcela mat vela penazi a chodit na dovolenky cestovat spoznavat tento svet a nie sediet doma

KONICA

Tak chod do prahy na vlastnu past. Naco ti agentury? Otvoris si noviny s inzeratmi, pozries ake volne miesta maju, obvolas si, uzavries pohovory a pochodis. Z 10 inzeratov sa ti uz len nejaka ujde. Ja som zacinala ako casnicka, kedze pracujes v restike, mali sme tam normalne dennu stravu, takze o jedlo sa nestaras a tam zase dostanes tringelty, z ktorych si vyzijes a z vyplaty si zaplatis ubytovanie a zvysok odlozis. teraz pracujem na recepcii v sukromnej skole. Robota dobre platena, ale tiez som zacinala tazko. Inac budes mat 20 a o dva roky maturujes? aKO TO?

Lienocka3333

o dva roky maturujem,vies moja mama nechce pocut ze od nej zobreme ani euro,to ked my ma dat na listy na obed tak je to pre nu vela,pri tom zaraba raz aj 1400e na mesiac a narieka ze nema peniaze,nechce mi dat na jedlo,nie na dovolenku alebo na vymenu noveho satnika:Dalebo ze by mi kupila byt to nehrozi,ved ja cez leo uz chcem ist dade,len tie agentury su strasne podvodne ze ti slubuju super pracu a prides a horsie ako v cigancisku,neviem ci mam tomu verit ze v nemecku sa da zarobit tak 1500e?ja by som chcela byvat v prahe :)

konica

Lienocka, mas 20 rokov, preco nejdes pracovat do zahranicia? ja som bola na tom podobne ako ty, az kym som ako 19 rocna neodisla z domu do Talianska. Aj to som ledva ledva naskrabala na cestu. Teraz mam svoje auto, manzela, rodinu, byt a cestujeme. Boli sme v Atenach, Libanone atd... Ak budes sediet doma a lutovat sa, nic nezmozes. Ak sa nepostavis na svoje nohy ty sama, nikto iny to za teba neurobi. Ak nechces ist daleko alebo mas strach, staci, ked pojdes do Ceska. Zamestnas sa niekde vo fabrike, najdes si nejaku ubytovnu a uvidis, ze zacnes byt sebestacna, a kupovat si veci ake chces. Toto sa vola sloboda. Po case si mozes najst aj muza.

lulu22

čo tak namiesto frflania a smútenia niečo začať robiť??? keďže máš 20rokov, mala by si buď študovať na VŠ (čo ale tvoj prípad určite nebude) alebo pracovať. Zamestnaj sa, aby ste na tom neboli finančne zle, ako píšeš. Ale keďže máš na net a počítať, tak zle na tom asi zase nie ste.
A nedepkuj, ale skús sa usmievať, lebo takých ľudí priťahujú iných ľudí :)

[zruseny20]

no to mas uplne priserny zivot... kam sa hrabu ludia, ktori su smrtelne chori, nemaju ani na suchy chlieb a cistu vodu..