Cawte pomaly si to tak uvedomujem ze aky mam zly zivot,budem mat uz 20rokou,priatela nemam,moja mama dlhodobo pracuje v zahranici takze s nami doma nieje,rozviedla sa,mame blbych obidvoch otcou,nikto z nasej rodiny nam nepomaha,financie nemame vobec,na vianoce darceky nedostavame,som rada ked mam pistacie a kofolu:Da v penazenke 50centou,a som sama bez kamosou,bab chalanou:(STRASNE by som cchcela mat vela penazi a chodit na dovolenky cestovat spoznavat tento svet a nie sediet doma
Mam strasny zivot
fúúha dievča, ty si stratený prípad....
nerozumiem... máš 20 a o dva roy maturuješ????
zaujímavé....
choď brigádovať...
angela85:a typujem ze si z bratislavy,kde je kazdy zamestnany a brigady su tam vkuse,TO SA UZ NEDA byvat v takom starom byte ako byvame kupelna z 13.storocia:Dsampon litrovy zihlavovy za 50centou:Dja neviem mojim kamosom v tretiaku uz auta kupovali co mne mama ani na desiatu nic neda
no toto asi fakt nema vyznam, podla toho co tu citam
rozmyslam, ci ma vyznam sem pisat
lebo ja som mala sice normalnych rodicov, ale od 18 som brigadovala cez leto, pocas VS aj cez rok. tak neviem
toto je len sebalutost a cakanie, ze kto to za mna vyriesi
ani mne rodicia, nezaplatili ziadnu dovolenku ani nekupili byt a som tu a stastna
"ved to sa neda nosit 3rocne veci"
preco nie? mozno obuv nie, ale pokial sa o ne dobre staras a setrne peries, tak to vydrzi..
nevidim dovod preco by mal clovek vyhadzovat majland na novy satnik kazdy rok, alebo kazdy druhy rok :)
obzvlast ked clovek uz nerastie, nie je problem nosit jednu a tu istu vec aj 5-10 rokov.
az ked budes za vodou, potom ries taketo satniky :)
ako?potom sa uz nebude dat vobec odist ci ako?v ktoru krajinu by ste mi odporucili?ja si chcem nakupovat handry priatelom darceky a vsetko hradit sama ved to sa neda nosit 3rocne veci mat na sebe vkuse to treba aj obmienat a ist ku kadernicke raz za cas,preto tak by som chcela mat vlastne peniaze a nie klacat pred mamou aby mi dala dve aura na zubnu kefku:Dpreboha Ja uz s mojou rodinou nechcem mat nic spolocne uplne ma sklamali:(
lienka ja ti rozumiem, ja sa odtialto tiez stahujem buduci rok v lete. toto je cierna diera, treba odtialto ist prec a chytit si sancu slusne zit kym sa da a kym su este otvorene hranice, pretoze to sa podla mna tiez zachvilu zmeni:D
oni su mladsi,ale najst si robotu v meste kde byvam je fakt uzas a sestra chce ist tiez prec lebo je am tu na picu,v tomto state ale my sa nemame radi takze by som isla sama,daleko po skole aj na rok a vydat sa a byvat niekde v amerike nie v blbom slovensku kde je vsetko vykradnute
teda o rok,aha no lebo som mala ist do holandska lenze tam za ubytko platim 75e len an tyzden a zarobok nic moc tak 6e na hodinu,plsu cesta okolo 100e,a to by som musela mat niake ubytovanie v prahe zaistene a nie sa rozhodnut jeden den ze idem:Da nic:Da kebyze idem na vlastnu past do nemecka bez agentury tak neviem ako by som si tam hladala brigadu