prosim poradte mi, normalne mam tep oklo 60-70, ale dnes mam 90 nie som rozrusena ani nemam nervy, pradite mi preco to mam
RYCHLY TEP
Ahojte, mam 28r, som aktivny cyklista, dva krat do mesiaca robim jednu alebo dve 100 - 150 km trasy, doma kazdy den 20 km na stacionari. Citim sa fantasticky, v zivote som este neodpadol, ani v saune, proste nikdy. Nemam problem s fyz. namahou. Ked cvicim, vacsinou sa drzim v aerobnej zone a mam problem sa dostat nad nu (musim naozaj poriadne dupnut do pedalov aby som sa dostal aspon na 155 v pulze). Moj "problem" je asi taky: rano ked sa prebudim mam pulz okolo 80 - 87, tlak okolo 100 az 105 / 65 az 75. Viem ze ked je nizsi tlak, byva vyssi tep. Nerozumiem ale, preco cez den sa dostanem v pohode v pulze na 60, max 70. Raz som mal dokonca aj 51. Chcem sa opytat, ci je to normalne. Vecer sa hybem v tlaku okolo 100 az 115 / 70 az 75. Dakujem a pekny den.
možno máš zvýšenú činnosť štítnej žľazy......ja som mala tiež také príznaky...vysoký tep, rýchla nervozita aj pre blbosti...
velmi pekne ti dakujem za radu defam ze to pomoze
Ozaj a napi sa čistej vody, cca 3 dcl. Nie malinovku, alebo juice!!!!!
nieze to moze byt z toho-to je z toho-tiez mam brutalne nizky tlak 80/60 normalne a ked si dam kavu idem zcvoknut krv mi busi este aj v hlave- vyskoci ti tlak,zrychli sa tep-nepi kavu- pri nizkom tlaku ti odporucam pit mineralku-vela tekutin. a na lacno nefajcit ani nepit caj a kavu uplne vynechaj !
Daj sa na štyri a urob poriadny mačací chrbát, nech ti poriadne rupne v chrbte. Alebo nech ťa niekto nadvihne za prekrížené lakte, určite to poznáš. Ozaj Brunuška ahoj.
ano dost niky bezne okolo 110/65 niekedy aj menej takze to moze byt aj z toho?
jednoducha rada-nepi kavu- po kave ti vyskoci prudko krvny tlak-mimochodom nemavas ho nizky??? a zrychli sa ti tep.
boli ma dost chrbat uz dlhsi cas hlavne pri lopatkach