akupunktura

Petuska B

odpoveď 1 pre mary- anne- výmenný lístok od lekára nepotrebuješ, pretože akupunktúru si hradíš sama a neprepláca ju zdravotná poisťovňa.

odpoveď 2 pre hola - hola- môžeš, i keď sa lieči postupne problém za problémom, no akupunktúra funguje tak, že ihlou sa zasiahne energetický meridián v ľudskom tele, ktorého blokáda spôsobuje tvoj problém, možno viacero tvojich problémov súvisí s tým istým meridiánom a tak sa vyriešia možno viaceré naraz.

odpoveď 3 pre miladka11 a eliskaaa - Áno a áno, inak by som si ja osobne nedovolila radiť v niečom čo som sama na vlastnej koži nezažila, nevyskúšala a nedovolila by som si to odporúčať iným ľuďom, kebyže mi to nepomohlo.

tanya

Milý Pišta, ja sa nechcem prieť, ale Ty si vyšiel s tým obchodom. Ale nechajme to tak. Na tých stránkach je aj taká informácia, že môžeš študovať daný odbor ak chceš. Môžeš si spraviť bakalára, Mgr aj doktorát. Ale môžeš si urobiť aj kurz liečenia pomocou tach. energie a práve ten som si urobila minulý rok aj ja. Nedám na tach. energiu dopustiť, pretože som mala rok na to aby som si na vlastnej skúsenosti potvrdila to, čo sa popísalo v knihách. Liečila som najskôr moju rodinu, hlavne malú dcérku, ktorej z večera do rána prešla teplota, nádcha, kašel a my sme sa mohli ísť lyžovať. Liečila som priateľov, ich zablokované a bolestivé chrbtice cystu v mozgu a na vaječníkoch. A vlastne som sa vyjadrila zle, to som nebola ja čo liečila ale tachyony, v nich je tá obrovská sila a potenciál. A môžem Ti povedať že to funguje. Tých ľudí čo sa zaujímajú o tachyony je stále viac a viac. Predovšetkým ich asi nebaví pchať do seba kopu liekov, a nechcú sa dať rezať. Tachyony posúvajú zdravie vždy do vyššej harmónie, a sú bez vedľajších účinkov. Mimochodom, pán ktorý vymyslel tach. proces opäť príde k nám a ak máš záujem môžeš sa s ním aj Ty zoznámiť na kurzoch. Určite by si zmenil názor, je to veľmi duchovne založený človek. O tom čo sú to tachyony, a ako fungujú je veľa popísaného na stránkach, v knihách a skriptách.
(Tiež som absolvovala kurz či-kung, môj syn ho pravidelne cvičí a moja 68 ročná mama tiež. Je úžasná vec dostávať vlastný energetický systém do vertikality. Tachyony s tým majú veľa spoločného...)

pišta

Tachyoterapia – možno prináša aj pozitívne výsledky. Je fakt, že s tým nemám skúsenosti. Nakoniec, na inete som si prečítal aj niekoľko pekných myšlienok (i keď, ešte raz, nápadne mi pripomínajú myšlienky aj formulácie, ktoré som čítal v taoizme a či v budhizme...)
Ibaže tvoj prístup omnoho viac nahráva prístupu obchodníka ako šíriteľa myšlienok o zdraví.
Skús založiť novú tému. Ale bez obchodných informácií.. A pokús sa nám to vysvetliť. Krok po kroku...
.
Určité pravidlá platia na Zemi, ale aj na tomto webe. Aj o (ne)biznise.
Nechceš ich dodržiavať aj ty?

pišta

Ahoj, Tanya.
Nuž, možno som naštudoval, vyskúšal nakoniec toho omnoho viac, ako by si čakala, kým som našiel svoju formulu zdravia (s nutnou dávkou chýb k tomu). Takže o tom zablokovaní by som s tebou polemizoval.
Najviac mi zo všetkého pomohla prírodná medicína (prevencia), tradičný Či-kung a Taj-či.
.
Tachyóny... ako som sa dočítal, sú hypotetickými časticami. Moderná veda ich nepotvrdila, i keď to nemusí byť nevyhnutná podmienka pre liečenie.
Tachyónová energia, o ktorej som čítal, má podľa môjho názoru veľmi blízko ku TAO. Vieš, čo je TAO? TAO je to, čo sa nedá pomenovať, ale predsa je tu. Nedá sa uchopiť, ale precítiť, je v nás aj okolo nás, je všade, je prapodstatou všetkého živého aj neživého...atď. Nepripomína ti to niečo?
Od neho sa odvíja taoizmus, či-kung, Taj-či. teória meridiánov, jednota ducha, duše a tela, holistický prístup ku nášmu zdraviu, naša jednota s kozmom a s prírodou, nakoniec tvorí akýsi fundamentálny základ tradičnej čínskej medicíny.
Blokády energie, „supravodivosť“ organizmu, rýchle (možné) uzdravovanie,...to všetko sľubuje tachyoterapia...ale aj či-kung a Taj-či, teda, ak sa dobre zvládne. Tieto dva cvičenia majú cca 4-5000 rokov. Pomáhajú aj dnes miliónom ľudí. Overila to história.
Ale je za tým práca. Tvrdá práca. Až potom obchod.
Na Inete som našiel viacero desiatok článkov o Tachyónoch. Len 3 neboli o biznise.
Pozri si články o či kungu a Taj-či. Presne naopak.