Ahojte,
chcel by som Vas poprosit o radu, najlepsie od niekoho s podobnym problemom, ak niekto taky vobec existuje.
Extremne ma vycerpava praca. Robim v IT takze takmer cely den sedim za pocitacom. Robota ma bavi, nemavam z nej ziadny stres, robim standartnych 8 hodin. Problem je, ze ked pridem domov som uplne vycerpany. Moj mozog ostane uplne v stave off, nie je ochotny rozmyslat, komunikovat, prezivat emocie... Prejavuje obrovsku nevolu spracovavat zmyslove vnemy. Vsetko sa prejavi podrazdenostou a na mojej tvari ochabnutymi svalmi, vyzeram ako zombie.
Sposobilo mi to rozpad rodiny, moja manzelka sa rozhodla pre rozchod. Ma zdravotne problemy a uz nema energiu trpiet 5/7 svojho zivota pohladom na takto vyhoreneho cloveka. Nema nikoho ineho, neciti voci mne nenavist, ma ma stale velmi rada, uvedomuje si vplyv na nase male 2 deti, aj to ze bude s nimi iba 50% casu, kedze by sme sa starali striedavo. Vie, ze financne to bude mat tazke. Dostatocne chape cenu takehoto kroku napriek tomu sa jej to zda ako najlepsie zo vsetkych zlych rieseni.
M.