Pochvaľme sa čo sme dostali na Vianoce a mame s tym len otravu, kam to dat a ako sa toho zbavit :-)
Neželane vianočne darčeky
veves,si aspon násťročná? :)
teraz fantazy letí. neviem sice preco, ale je to tak. aj dospeli ludia o ktorych by som si to v zivote nemyslela, take veci citaju. asi unikaju do sveta rozpravok:)
plechy na pecenie su nahodou super :)
ak ich nechces, posun mi ich :)
fantasy roman pre teenagerov-tak z toho by som asi dostala anafylakticku reakciu s naslednym umrtim. To ti kto dal, veves? Kto ta nema rad?
jajka, nasr.t ju dokazem aj ja, ale peniaze radsej miniem na zmrzlinu, ako ich dat svokre...
plechy na pecenie.
a fantasy roman pre nastrocnych.
daj jej prachy, to ju snad aspon trochu potesi - no aj tak ta ohovori ze si sa neobtazovala jej darcek kupit
ak ta nema rada, mozes sa aj pretrhnut a modre z neba jej priniest, nebude sa jej to pacit
nasrat...opytaj sa praveho huhu ako ju nasrat, on je na take veci expert :)
otazkou je, co ma rada...este som na to neprisla :-D
niektorym ludom sa neoplati robit radost, lebo taku emociu vobec nepoznaju. Bud su uplne tupi, alebo ich mozem aspon poriadne nasr.t.
čo nema rada tvoja svokra? moja napriklad neznasa černochov. ak by som ju chcela nasrat, kupim jej černošškeho anjelika - anjelikov ma rada
ja neviem, ja sa snazim ludom spravit radost ked im nieco kupujem, tazko vyberies nieco natruc:)to je ťažké :)