Ahojte, s mojím priateľom sme spolu asi rok aj pol, s jeho švagrinou máme dobrý vzťah, vždy sa máme o čom porozprávať. Dnes má zásnuby a mňa na oslavu ku sebe domov nepozvala. Aj napriek tomu, že o jej svadbe sme už hodili viackrát reč a ukázala mi aj obrázok snubného prsteňa. Neviem čo si mám o tom myslieť.. Myslela som si, že po roku aj pol čo sa poznáme a keďže som priateľka jej brata by som mala byť prítomná pri takejto príležitosti. Alebo nie?
Zásnuby švagrinej bezo mňa?
regina,
nechapem, ved som ti napisal svoj nazor. To, ci je pre teba osozny neviem. To uz musis posudit ty.
Ja si myslím, že na zásnubach by mali byť len snubenci a ich rodičia.
no a este si vezmi, co taka sranda stojí. ved to je skoro ako mala svadba.
urcite tam boli jej rodicia, jeho rodicia,mozno aj stari rodicia, surodenci. rodinna sešlosť,malokto sa na take akcie trhá :)
Nic si z toho nerob. Na svete sa deju ovela horsie veci, ako svagrinej zasnuby, alebo co si obliect do baru, ci to, ze nejaku buchtu nevzrusuju dotyky jej priatela. Kedy sa uz zeny zacnu zaujimat o to, co sa deje okolo nich a prestanu riesit p.coviny?
ved ti o tom porozprava. mozno to bola aj tak len velmi trapna oficialna ceremonia. spravite si žurku, tam bude sranda, o to ide, nie?
neviem ako sa robievaju zasnuby, ale asi je to cisto rodinna akcia, a ty rodina nie si. okrem toho, zasnuby nie je nic take zavazne, na svadbu ta urcite pozve,ak este budete spolu chodit.