prečo ma zaujima čo si myslia ostatny? čo si mam uvedomit, aby ma to nezaujimalo? odpovedzte mi prosim. kazi mi to zivot. mam 18 r.
nazory druhych ludi
Mno nemusis zrovna kaslat na nazory inych. To ze ich akceptujes nutne neznamena ze si s nich musis robit hlavu. Kazdy ma pravo myslet si co chce. Pre kazdeho je ale dolezite len to co si o sebe mysli sam. Ak si na seba vytvoris lepsi nazor tak sa uz nebudes potrebovat s nikym porovnavat a nazory inych ti nijak neublizia bez ohladu na to ake su.
maj ludi na haku,,,nebude ta nic rozculovat.jednoducho jednym uchom dnu a druhym von.naco ti je nazor druhych ktory skor ako riesili seba riesia inych????
Mne je nazor inych v podstate uplne ukradnuty, ja som vzdy za seba :-D
Ale ono to urcite ma nejaky suvis so sebavedomim. ja som uz stara krava, ale tiez si uvedomujem ako velmi mi zalezi na nazore druhych o mojej osobe, a pritom mi je obcas zle z toho, co ti druhi obcas vypustia z ust a ako sa vyjadruju o druhych .. to je taky zacarovany kruh. velmi by som chcela kaslat na to co si myslia ini, ale vobec neviem ako nato.
asi ked clovek sam nie je spokojny so sebou, so svojim zivotom, tak ten pocit nikdy nedosiahne.
Chcem na tom vysvetlit, aky suvis maju natacky na hlave a hodnotenie osoby inymi ludmi. Nevidim totiz ziadnu suvislost. A uz vobec nie s tvojim zdvihnutym kutikom. Mne osobne by to kutik vobec nezdvihlo, pravdepodobne by som si nejake natacky ani nevsimla.
a co na tom chces vysvetlovat? prepac ale uz len predstava, ze si tak kracam po meste a stretnem zenu v natackach mi zdvihne kutik :DD
veves,
si nasa hrdinka. Za taky pocin si zasluzis obdiv.
v takom Londyne chodia ludia na nakupy v pyzamach, skus sa to ist naucit do zahranicia :)
veves, nepochopila som suvislost medzi natackami na hlave a nazormi inych ludi o niekoho osobe. Mozes mi to blizsie vysvetlit?