Slušná a verná..rozchod.. a zo mňa je *****

Príspevok v téme: Slušná a verná..rozchod.. a zo mňa je *****
Bibiii

Nerozumiem tomu čo teraz robím. Zažila som typický nechutný rozchod z jeho strany, odkopnutá kvôli inej, podvedená.. z mojej strany to bola prvá a najväčšia láska.. z jeho len dočasná pretvárka.. nakoniec sa vrátil k pôvodnému typu života, alkohol, chaty a žiadny vážny vzťah. Aj keď vraj s ňou je, no neviem. Ja ho nechcem stretávať a vyhýbam sa mu, a on akoby sa snažil sa so mnou snažil nasilu osobne stretávať a ubližovať mi. Už som kvôli nemu aj podstatne schudla, blízki mi zato nadávajú. Ale problém je skôr v tom, že ja, tá, ktorá som vždy opovrhovala babami čo riešili každý večer iného chalana, som teraz taká istá a robím presne to isté. Akoby som sa mu každou jednorázovkou chcela pomstiť a ublížiť mu, akurát že neuvližujem. Ubližujem len sebe. Hlavne vždy keď ho stretnem mám chuť urobiť niečo takéto. Máme spoločného kamaráta, aj keď teraz k nemu mám bližšie ja, počula som od neho ako o mne hovorieva čo zase nové počul. Keď už ma tak hrozne odkopol, dosť mi vadí, že ani on nevie urobiť za tým všetkým hrubú čiaru. Ja ho síce stále ľúbim ale už nechcem. neviem pochopiť prečo o mne hovorí, keď ma už tak nechcel..

Bibiii

Mate pravdu, sama sa teraz na seba hnevam a hanbim, ale zufalo chcem zaplatat to miesto v mojom srdci, aby som aspon na tu chvilu mala pocit ze mi ten clovek prejavuje isty druh naklonnosti, aj ked je jasne ako to chlapi beru

regina92

Chlap ktorý ťa podvedie si nezaslúži od teba ani mäkké "f". Čas vylieči všetky rany, zažila som tiež rozchod so svojou prvou ozajstnou láskou, po roku aj pol som sa s ním rozišla, pretože uprednostňoval svojich kamošov a alkohol. Dnes keď si na neho spomeniem, necítim nič, ani hnev, ani lásku. Keby ti náhodou povedal, že ťa stále ľúbi a chce ťa naspäť, nenechaj sa oblbnúť. Keby ťa naozaj ľúbil, neubližoval by ti.

Jaro266

možno je to malým dočasným riešením striedanie partnerov, ale určite sa tým nezbavíš myšlienok na neho. Byť nechutnou šlapkou je jednoduché, ale tak si ho určite nezískaš. chce to čas, to neznamená robiť sprostosti, ktoré si neskor mozes vycitat. váž si samu seba. lahko sa to hovorí, tažsie sa to aplikuje do života.

jajka001_

co ti na to povedat...ta nespi kazdu chvilu s inym a JEHO ignoruj. a kamaratovi povedz ze ta nezaujima, co ON o tebe hovori. vymaz ho zo zivota.