Problem

Príspevok v téme: Problem
problem2222

cawte mam taki,problem velmi budem rada ak mi niekto pomoze,moja mamicka pracuje v rakusku aj tak je to malo co zaraba dostavana na mna 200e za to ze studujem kazdy mesiac,ibaze ja tie peniaze vobec nevidim,kupila mi ztial jedno kreslo a oblecenie,ked odide nechavala mi 50e teraz uz nic:(takze hladujem,uz ma ide porazit chcem aby mi mesacne posielala na ucet tie peniaze a aby som si ja kupovala to co chcem to je strava a chodila na dovolenky z tych penazi takto nemam nic:(alebo uz chcem ist aj ja do zajhranicia pracovat.CO mam urobit?ako by sa to dalo vyriesit?

jajka001_

ake oblecenie? ty si kazdu chvilu nieco kupujes?
mhd mas snad predplatenu elektricenku, nie?
na stravu ti na dva tyzdne 50e staci, pokial mas v skole zaplatene obedy a doma plnú špajzu a chladničku.

problem2222

vam ked nieje doma tak namasi nikto ani nenakupuje?? a to kde byvas v ba?no kolko podla vas by mi mala nechat na dva tyzdne?na stravu mhd skola oblecenie?

Jaro266

Miriamka,

ja si to veru predstaviť neviem, a ani to necchcem skúsiť, už na strednej škole som mal tri brigády , aby som bol trochu nezavisli od prijmu rodicov. Teraz pracujem na plny uvazok uz 7 rokov, a vazim si kazdy zarobeny cent, euro, a taktiez si ho aj patricne vychutnám ked ho miniem. Je to vec priorít. Bol som vychovaný tak, že na čo si nezazobím, mať nikdy nebudem. takze, je ved pohladu. drz sa.

Jaro266

ty asi nemas problem len s 200ečkami na mesiac ale aj s vlastnou identitou , ked furt pouzivas nicky ostatnych. stavím sa , že maš 11,5 roka a strašne sa nudíš

Jaro266

napíš do modrého z neba. Vilo potrebuje takéto príbehy ako sol. Možno Ti aj zaspievajú. A mamu bude nenavidieť celé slovensko. len do toho