Ludia sak citajte aj ine web stranky nie len tie ,,nase,, siovenske denniky,vlastnene sionistami vs USraela.
v US bola moda ockovat mlade dievcata vakcinou proti rakovine krcku maternice. Velke halooo,velka reklama, sproste nlade dievcata tomu uverili. Po rokoch,ked uz biznis frcal spravilo na tu vakcinu par testou aj niekolko nezavislych laboratorii vo svete. Dovod zacali si vsimat negativa na plodnost, umrtnost apo.u zien. Z hrozou zistili,ze vakcina Ano pomaha tlmit bujnenie rakovinovych buniek pri rakovine krcka maternice. ALE!!! Ako najväcsiu hrozbu bolo zistene,ze podporuju vo velkej miere rakovinu vajecnikov a vajickovodov. Tym ohrozuju plodnost a zivot zien uz od mladeho veku.
Tato vakcina sa dostala do EU ako najväcsia novinka s US odporucana 9 s 10 lekarov. Aj tu naleteli niektore sproste dievcata,no ak by sa informovali. Zistili by, ze tuto vakcinu v niektorich statoch EU ani v lekarnkach nedrzia. Dovod,potvrdene vedlajsie ucinky.
k ockovaniu babätiek. Vakciny v dnesnej dobe so mix vsetkeho. Ked sa zase vratim k US. Po povinnom ockovani novorodeniatok sa zistilo, ze sa naramne zvysil pocet ochoreni u deti a to ako epilepsia, rozne disfunkcie,autizmus aine ochorenia, hlavne agresivita. Ta sa v starsom veku u deti zvysila x 100 nasobne. Lenze. Farmaceuticky biznis je obrovsky biznis, kde sa da testovat nieco na velkom pocte nic netusiacich pacientov. A neni nic,lepsie ako si zarucit buducich pacientov do anbulancii a uzivaniu liekov,ako znicenim ci poskodenim imunity,ci zdravia ludi uz od utleho veku.
Ja som to u svojich uz dospelych deti vyriesil takto. Vzdy som kazde ockovanie od narodenia konzultoval s lekarkou, tato uz neboha pani lekarka poznala uz moju manzelku ako svoju pacientku v detskej anbulancii od narodenia. Cize vzdy sme sa pani doktorky spytali. Ci sa dana vakcina,musi podat, ci v takom velkom mnozstve. Odpoved bola,ze MUSI (ziadna volba rodica,zakon stanovi ze MUSI) sa aplikovat.
Ak sa jej to nezdalo,zmensili sme davku,alebo proste sa vakcina vybrala s lekarne,napisalo ze bola podana, no podana nebola.
Deti mam uz dospele,bez väcsich zdravotnych problemoch.
Ano vakcinovat,no s mierou. Staci sa zaujimat o planovani elit NWO ( new world order) o planovanej genocide obyvatelstva. Otvori vam to oci.