Zdravím, mám 20 rokov, ročný vzťah a problém, že nemám chuť na sex..beriem síce HAK, ale chuť sa vytratila už predtým, ako som začala, tak to nepripisujem tomu...skôr tomu, že sme s priateľom mali dosť blbé obdobie, veľa a nepekne sme sa hádali...nemám problém ho pobozkať, byť blízko, objať ho, ale sex..proste sa musím nútiť..asi tak do polovice vzťahu to bolo úplne ok, potom sa to zmenilo..dokonca sme spolu dosť málo, lebo ja študujem a on chodí na služobky, takže by som ani nemala byť znudená, ale ani to mi nepomáha..neviem v čom to je, nehnusí sa mi, nevadí mi, mám ho rada, ale sex..celkovo..hocikedy na to pomyslím..nemám potrebu..skôr ma to znervózňuje..čo s tým? môže to mať súvislosť aj s tým, že mám dosť vážne rodinné problémy a som z toho dosť zničená?
chuť na sex zmizla
no len tú HAK beriem kvôli zdravotným ťažkostiam tak to nemôžem len tak vysadiť..
To je jedno. Mohla to byt nahoda, nie pravidlo.
ale vravím, že ono to zmizlo už aj mesiac predtým, ako som začala s HAK..
HAK moze hodne ovplyvnit chut. Ak sa k tomu prida este nejaky problem, nervozita... je po chuti.
Vysad HAK, pouzi inu antikoncepciu a uvidis. Skus uzivate este davku horcika 350mg + B-Complex Forte + popijat caje z medovky.