Ahoj !
za 3 mesiace som schudla 16 kg... potom som zacala vyvracavat jedlo (asi bulimia)
Teraz už som pribrala 10 kg a vlasy mi stale nenormalne padaju...mam pocit,že ked to takto pojde dalej,vypadaju mi komplet :( mate niekto skusenosti ? zastavi sa to ?
Prosim pomoc !! / moje vlasy
Pokús sa nájsť na trhu niake prípravky totiž bola to veľká chyba s tým chudnutím hlavne pre vás .... skúste aj vitamín BEKOMPEX " B " mal by to aspoň troška zmierniť
rok nie je dlha doba, ked si vezmes, ako si svoje telo zncicila, tak sa ani necuduj
a mas menstruaciu?lebo ja stale nie...moze to byt aj z toho ja berem revitalon uz tretie balenie brala som aj zinok a tiez si natieram alpicort f.vraj to chce cas ale ako prepacte takmer rok jem ukazkovo a vidite.ja uz netusim co orbit kazdy mi len povie ze sa neucduj ze ti padaju ale uvedomuje is niekto ze to je uz moc ldha doba a ze by to uz malo byt v poriadku:(
presne ako pise ceruzka, hlavne zinok ale patria tam aj nejake dalsie vitaminy, a treba to uzivat dlhodobo, aby sa vysledok dostavil, urcite ti to pomoze
jasne, nemusis hned revalid.. staci napriklad zinok - taky silnejsi, mne pomohol.. ja som vsak vyskusala aj ten revalid, aj od vichy.. teraz mam tiez nieco z lekarne a klop klop, zda sa, ze zabera.. treba len poskusat a cim skor, tym lepsie :)
urcite tlac do seba vitaminy, nemusis si kupit hned Revalid, staci si kupit jednotlive vitaminy, ktore zabranuju padaniu vlasov. v lekarni ti urcite poradia, ktore to su a ako ich davkovat, a aj si ich tam rovno kupis. a urcite si nefarbi vlasy!!! a nefenuj, netupiruj!!! a ces velmi setrne.
mavam tiez obdobia, ked mi vypadavaju viac ako je zdrave.. skus nejaky vyzivovy doplnok
mavam tiez obdobia, ked mi vypadavaju viac ako je zdrave.. skus nejaky vyzivovy doplnok
taks s tymto mam aj ja problem...presne pribrala osm 9kg zatial a stale padaju...padaju uz rok...a som zufala...tiez by som rada vedela kedy to skonci...