Jeho nevera - môj problém

Príspevok v téme: Jeho nevera - môj problém
druháá

Skúsim to skrátiť - Bol neverný a niekoľko mesiacov sa nesnaží robiť v tom vôbec nič, teda od kedy som to zistila. Žiadne zmeny v správaní alebo nebodaj ospravedlnenie sa mne ako manželke. Proste vôbec nič. Občas síce má také chvílky, ked by sa chcel zbližovať, ale ja ho nemôžem po tom všetkom ako mi ublížil ani vystáť. Chcem sex, ale v prvom rade chcem jeho vysvetlenie k danej situácii, proste nejaký normálny rozhovor o veci a o budúcnosti, že ako si to predstavuje dalej. Ale on nič, síce po pár jeho pokusoch o sex, som niekedy aj povolila, ale teraz už radikálne odmietam a žiadam od neho len kominukáciu a vysvetlenie...Ako ho priviesť k rozhovoru???

2565

druhý krát by som mu už neodpustila, lebo stať sa môže každému že zlyhá, že neodolá pokušeniu. On to vie. Som s ním spokojná, je milujúci manžel, otec, myslím si, že si vtedy uvedomil, čo by stratil a čo by mal... Nemyslím materiálne veci. A dotyčnej "Druhej" som chcela napísať, že keď obom partnerom záleží na ich manželstve, tak sa to dá dať do poriadku. Nemyslím si, že to patrí paušálne na každé manželstvo, každý sme iný.

Annika1987

jednu a tu istu vec mozu dvaja ludia vidiet uuuuuuplne ale uuuuuuplne inak. a preto 2565 ty vies svoje a chces svoje a vies preco to chces a vies, ze je to tak spravne. rovnako aj Laurina22 vie svoje, chce svoje a vie, ze je to tak spravne. ale nikdy sa nezhodnete, lebo obidve sa pozerate na jednu a tu istu vec uplne z ineho uhlu pohladu a usilujete sa s tym vysporiadat takou cestou, aku ste si kazda zvolili. suhlasim aj s 2565 aj s Laurinou22. drzim palce, nech v tom pokracujete s takym odhodlanim, ake mate :)

MIA78

RNG spolocnost je skazena a siri sa to ako virus

rano zapnem telku:manuela si to rozdava s diegom

zapnem poobede telku: zabija tam rambo vsetko a vsetkych co vidi

tak radsej zapnem comp: a uz mi tam vypisuju ze za kolko by som sla

stastne a vesele

RNG

Problem v sucasnej spolocnosti je, ze su znicene vsetky zdroje moralky, co kedysi bola tlac, foilmy, televizia, knihy a podobne. Nehovoriac o skole a rodicoch.Zpostala uz len cirkev a aj ta ma ociernovany obraz kde sa len da.
Takze vlastne uz nie su zabrany u vacsiny a chovaju sa ako zvierata, dokonca niekedy aj horsie.Az mi je z toho zle, ked sio pomyslim na zivot napr mojich vnucat, cez co budu musiet prechadzat.
Aspon nim sa vynasnazim dat dobry moralny zaklad, aj ked nakoniec skoncia dnes vo viacmenej amoralnej spolocnosti. Dufam, ze si najdu partnera, ktory bude rovnako vychovavany k moralite ci uz rodicmi alebo trebars aj kostolom a katolickou skolou.