ked si mysli ze je najlepsi

Príspevok v téme: ked si mysli ze je najlepsi
BMX23

Moj priatel neni az tak moc skuseny v posteli,.. strasne vela krat mi tvrdil (este pred zacatim vztahu) ze kolko on mal bab a v posteli a ze je skuseny atd.. no a niak sa to zomlelo zacali sme si spolu a tu som narazila nato ze toto vsetko je lož... po tom, tvrdi "toto vela muzov nedokaze".. mne je to fakt vtipne ako si to moze vobec mysliet... da sa mu to niako citlivo naznacit.. viem ze ego je krehke a nechcela by som byt ta, ktora mu ho zrujnuje.. je to mily chalan.. len... skoda

atm

adamkrt, zeny maju rady skusenych partnerov, pretoze sa im paci, ak chlap vie co ma robit a ak dokaze prevziat iniciativu. zena chce mat vzdy pocit takej rozmaznavanej princeznicky ktora ma svojho otecka ktory sa o nu vie postarat. a v prenesenom vyzname teda aj v posteli..:) na druhej strane takisto vacsina muzov sa rada zhosti tejto dominantnejsej role, pretoze je to tak proste prirodzene a preto to aj vacsinou obidvom stranam vyhovuje

BMX23

dakujem za nazory...

preco som s nim?...pretoze teraz uz taky neni.. ale ajtak ak niekto nema pokoru ku svetu tak nech ide do p..
pri najblizsej prilezitosti ide k vode...

nefinka

no neviem, ja by som sa pri takom chlapovi asi neudržala a keď by hodil zasa dáku hlášku o tom, aký je dobrý a pritom realita je iná, asi by som sa začala z fleku smiať:D

lulu22

presne, AdamKrt!
mne osobne sa takí chlapi hnusia a odpudzujú ma!
Môže mať chlap aj jednu babu, ale pritom môže byť dobrý v posteli. Je to jednoducho v tebe. A môže mať aj 1000žien a byť neschopný a egoistický v posteli.
Ako sa hovorí, sex je beh na dlhé trate, ale len s jedným partnerom :) určite taký, čo ich strieda ako ponožky nebude dobrý, lebo za tú krátku dobu nezistí, čo má žena vlastne rada :)

AdamKrt

Zaujimalo by ma, preco je zena vobec s chlapom, ktory o sebe tvrdi ako chvalenkar, ze mal kopec zien ?

Toto moze tvrdit o sebe detinsky pubertalny frikulin.

Z toho vyplyva druha otazka, ci si taka zena vazi seba, ak to berie ako pravdu, ze taky chlap je vlastne muzska slapka-kurevnik...

Co je na tom pritazliveho ? Este keby nejaka zena robilo v biologickom laboratoriu na vyskume pohlavne prenosnych chorob a chcela by to testovat na sebe, tak nepoviem :-D

kdejeIQ

On to robí možno preto, že vie, že v tom moc dobrý nie je ale keď vopred vyhlasuje, že je borec tak sa potom žena (v tomto prípade ty) má cítiť ako tá neschopná keď to nie je to pravé orechové...