Ahojte. Chcela by som sa opýtať Vás, ktorí vlastníte takéto kamienky. Chcela by som si kúpiť dúhový adulár, no nie som si istá či je vhodný aj pre znamenia panny. Ak nie, existuje nejaký podobný kamienok? Za odpovede vopred ďakujem.
Kamienky - liecive
neriad sa podla znameni, kup si taky kamienok aky chces a sama uvidis po ocisteni ci sa ti bude dobre nosit, ci s tebou bude spolupracovat...
Vynikajúci kameň pre ženy: zmierňuje stres, emocionálne napätie a emocionálne výkyvy bez toho, aby pôsobil tvrdo a obmedzujúco.Pri meditácii stimuluje prijímanie informácií.Harmonizuje lymfatickú sústavu a podporuje miechu. Používa sa pri hormonálnych poruchách, menštruačných problémoch, na odstránenie citových blokov znemožňujúcich otehotnenie, vplýva na plodnosť. Má povzbudzujúci vplyv na malý mozog pri poruchách rastu.
Dúhový adulár:Podporuje sebavedomie a intuíciu.Posilňuje našu energetickú obálku, auru.
Žltý adulár:V sebe kombinuje energiu Slnka a Mesiaca.
Modrý adulár:Spája sakrálnu čakru s Tretím okom a korunnou čakrou.
Sivý adulár:Pomáha lepšie absorbovať energiu iných kameňov tým, že odstráni existujúce blokády.
Oranžový/broskyňový adulár:Zvyšuje pôsobenie iných kameňov na organizmus.
Biely adulár:Vyvažuje jinovú a jangovú energiu, ak ho nosíme osve; v spojení s inými kameňmi posilňuje ich účinok na nás.
sorry, popozeraj tu
eprakone.wordpress.com
jajka001_
tam to nikde neviem nájsť :/