SKOLA - a co vnej. PROSIM O RADU A POMOC

Príspevok v téme: SKOLA - a co vnej. PROSIM O RADU A POMOC
07 vin diesel 04

Dobrý deň. Budem mat 15 rokov. Chodim do 9-rocnika zakl. skoly.
Trieda nieje kolektivana, a vsetci su rozhadany. Do triedy chodi aj par grazlov, ktory sustavne vyvadzaju pri ucitelke, vyrusuju(dokonca hadzu papiere po nej...uff)... no je toho este vela.

Skratka chodim s grazlami do triedy
ktory fajcia piju, atd, a kazdemu nadavaju posmievaju sa biju sikanuju, a plno inych veci. Zacal som chodit od 13 rokov do posilnovne.
Zosilnel som. (zacal som brat creatine monohydrat, po 9 mesiacoch cvicenie - obvod rúk 38.1-cm obvod hrudnika 100-cm)... A s postavou vyzeram na omnoho omnoho starsie ako moji rovesnici.
(ale k veci)
Jeden zo skupiny grazlov na mna dnes vybehol a zacal do mna ripat, ze co som ja atd...
A proste ja som sa tentokrat nevedel zdrzat kedze my zral nervy uz dlhsie(2 roky) a pobil som sa s nim. Par my vrazil, rozbil my nos, lenze ja jemu horsie.(a nelutujem to vobec)
Zbil som ho az tak ze dostal slabsi otras mozgu a teraz lezi v nemocnici. (Viem ze este ma zlomeni nos, a vylomenu celust.) Ked sme sa najprv bili, ze stal on oproti mne tak uz vtedy som nanom videl ze ma dost, i tak som mu par vrazil a spadol na zem a nevedel som od zurivosti od NEHO ODTIAHNUT RUKU a stale som ho mlatil a mlatil, az nas videl zastupca riaditela a oddelil nas...
........... Ja proste nemozem zato co sa stalo, pod tym posmievanim natlakom a neviem cim vsetkym som spravil to co som spravil. Za 2 roky som len trpel a trpel, a teraz trpi on.

SOM FAKT VO VELKOM SOKU LEBO moja matka je momentalne v skole, a rozprava sa s riaditelom, ucitelky sa ma stale zastavaju kedze sa spravam slusne na hodinach, a snazim sa dobre ucit.
(+otca nemam uz 5 rokov kedze my zomrel na infarkt)... preto samozrejme nieje s matkou v skole. bojim sa ze my znizia znamku s chovania ba ma vyhodia zo skoly.
Policajti tu uz boli poobede. Sa ma vypitovali mam sa dostavit na policajnu stanicu aj stym grazlikom, ked sa dostane za par dni z nemocnice.
Moja matka do mna stale huci, a huciii ze co som mu to spravil... Nikto ma nechape, preco som to vykonal. myslim si ze jeho rodicia zlihali vo vychove(a jeho otec je este aj policajt)...Ucitelky vzdy len ze to prejde a mam este vydrzat. A ze sa porozpravaju s jeho rodicmi, no akonahle sa porozpravali s jeho rodicmi par dni bol ticho a opat zacal vyvadzat....!!!

Co si otom myslite vy???? Resp. stalo sa vam nieco podobne??? DAKUJEM ZA ODPOVED

07 vin diesel 04

Gomez
"kto mečom žije, mečom umrie" - pozri ja nezdielam nazor druhych ludi.
Keby som ja nieco take robil(zeby my preskocilo tak ako jemu zakazdym ked nieco vyvadzal), dostal by som nakladacku mozno daleko siahlich rozmerov ako ON.
Dostal co si zasluzil...

07 vin diesel 04

Janulka
Problem je vtom, ze v triede nemam ziadneho kamarata, ak si tym myslela to.

A pytas sa ze, "preco"...? Lebo ja som vzdycky vyrastal pri starsich. Ja neviem, mozno som skor vyzrel ako moji rovesnici al. co, ale v triede by sa chcel so mnou spriatelit par ludi, lenze ja sa necitim s nimi tak dobre ako s mojimi 17 - rocnimi kamosmi ktory ma pocitaju do svojej party akoby som mal aj ja tolko. (Celkovo kazdy kto ma nepozna si mysli ze mam tolko rokov.)
No nikdy k nikomu som nemal ziadnu pripomienku ze chovas sa ako decko al. nieco podobne, to urcite nie.
Proste si my povedala ze, stretavaj s ludmi s ktorymi sa citis dobre, a ja to tak aj par rockov uz robim.

Uzatvorme tuto pomaly tuto temu OK?!?
A na zaver sa rozptilte tak ako ja: D:D:D (az ma boli brucho od smiechu)...

To klikni: www.youtube.com

Janulka

Ahoj, vin!
Neodsudzujem ťa, že vo svojom mladom veku nevieš ešte ovládať svoje emócie ako dospelí (niektorí sa to vôbec nenaučia), ale ani neschvaľujem tvoje doterajšie konanie.
Ten tvoj "súper" je z kategórie ENERGETICKÝ UPÍR. To je taký človek čo rád vyprovokuje a potom ťa doslovne vycicia a zbaví pozitívnej energie. Jemu sa polepší a tebe pohorší. On odíde spokojný a ty si rozladený. Ak nevieš ako sa proti takémuto "typkovi" brániť, tak ho radšej obíď. Možno si nebol vtedy pozitívne naladený (prišiel nevhod) a ty si už bol naozaj "nadne s energiou" a následne ti praskli nervy.
Veľmi ma zarmucuje, že si nedokážeš doplňovať svoju "nádobku pozitívnej energie". Si športovec preto sa nevyhováraj, že ťa "cicial" už 2 roky...
Radím ti, ak to v škole srší negativitou a ty sa nevieš obrniť voči nej, skús sa po škole "nadopovať" niečím pozitívnym.
Stretávaj sa s kamarátmi, pri ktorých sa cítiš dobre a rob veci čo ta bavia...
Je lepšie prísť do školy (keď sa jej nedá vyhnúť) s plnou nádržkou pozitívneho, ako potom s ťažkosťami odolávať energetickým upírom...
Pa!

gomez

drahý vin. Ešte si neukončil jeden prúser a už plánuješ druhý, aspoň tak rozumiem tomu "...to budem musieť zobrať do vlastných rúk". My už sme sa raz o tomto bavili a vidím, že si si z porekadla "kto mečom žije, mečom umrie" nič nezobral. Tvrdíš, že ti vadí násilie a robíš presne to isté. Chceš aby bol dotyčný potrestaný za násilie a ty mu spravíš to isté. Keď si si spravil svaly na obranu, tak musíš rátať s dôsledkami. Tento boj si, myslím prehral, lebo si z vagabunda spravil obeť. Ja len dúfam, že z toho vyjdeš bez "stráty desítky" a ponaučíš sa trochu.

07 vin diesel 04

RE: oooo
Z coho usudzujes ze som mudry chalan? Ja si nepripadam byt mudry len mam svoj VLASTNY nazor na vsetko. Neboj uz my hadam neprasknu nervy ako pravemu Dieslovi... D:

oooo

ahoj , nic si z toho nerob pokial si
mu nejak celozivotne nezranil , patrilo mu to .ale nabuduce pokial sa ti naskytne takato prilezitost , tak si dobre premysli ci to stoji zato .a ty si dost mudry
chalan.

milli

Prepáč, vin diesel, poplietli sme si ťa s niekým z inej témy. Ale to na veci nemení, že je to vážne a treba dať veci do poriadku. Teraz by si nemal myslieť na pomstu (či to bolo správne), ale sekať dobrotu a hlavne nerobiť mame starosti, keď už ostala na teba (či na vás, ak máš súrodencov) sama. Výchova už sama o sebe je ťažká aj pre dvoch a ty jej ešte urobíš toto. Na druhej strane viem trochu pochopiť tvoje správanie, keď máš taký ťažký život a viem aj, čo je to znevažovanie od rovesníkov. Možno by si potreboval niekoho, kto by ťa usmernil, lebo mama na teba už asi nestačí - preto si ju šanuj! Hlavne, nestváraj ďalšie "hlúposti", radšej ustúp. A ozvi sa ešte.

vin diesel

Prizerala by si sa? Alebo plakala? Keby ta niekto sikanoval, posmieval sa ti a pritom este to najhorise - ze nikto by stym NIC nerobil.

Ved len nejak bude.

Tuto vetu pocuvam hrozne dlho. Nevyrastal som v najlepsich podmienkch nikdy, som nemal otca, nemal som vychovu aku som mal mat no to my ostala, ale DISCIPLINA je stale vo mne.
A to je to podstatne riadim sa pravidlom: "LEBO LEN PRACA A TVRDA DRINA JE CESTA HORE"... Takouto vetou sa riadil aj Vin Diesel, a preto je tam kde JE...
A este my povies ze som spravil nieco zle??? Keby ma napadol on(co robil sustavne)??? Hoc aj ku tomu vela nechybalo. Dobre skratka neviem co bude v Pondelok sa dozviem co a ako. ALe mama povedala ze nevyzera to najlepsie.

vin diesel

Cize som sa mal nechat znevazovat dalej? Co?!?!!

Nastastie je mu lepsie. A otras mozgu nebude mat ziadne mensie nasledky.
Ano cakal som na takuto chvilu dlho. A vies preco? Pretoze kazdy s mojou povahou by urobil to iste. Dak sa obesit ak teraz taram.:D:D
Proste si nenecham skakat po hlave. Ako by si ty reagovala keby ti niekto znasilnoval matku raz do mesiaca??? CO by si robila keby policia(v mojom pripade ucitelia) nerobili nic???