Dobrý deň. Budem mat 15 rokov. Chodim do 9-rocnika zakl. skoly.
Trieda nieje kolektivana, a vsetci su rozhadany. Do triedy chodi aj par grazlov, ktory sustavne vyvadzaju pri ucitelke, vyrusuju(dokonca hadzu papiere po nej...uff)... no je toho este vela.
Skratka chodim s grazlami do triedy
ktory fajcia piju, atd, a kazdemu nadavaju posmievaju sa biju sikanuju, a plno inych veci. Zacal som chodit od 13 rokov do posilnovne.
Zosilnel som. (zacal som brat creatine monohydrat, po 9 mesiacoch cvicenie - obvod rúk 38.1-cm obvod hrudnika 100-cm)... A s postavou vyzeram na omnoho omnoho starsie ako moji rovesnici.
(ale k veci)
Jeden zo skupiny grazlov na mna dnes vybehol a zacal do mna ripat, ze co som ja atd...
A proste ja som sa tentokrat nevedel zdrzat kedze my zral nervy uz dlhsie(2 roky) a pobil som sa s nim. Par my vrazil, rozbil my nos, lenze ja jemu horsie.(a nelutujem to vobec)
Zbil som ho az tak ze dostal slabsi otras mozgu a teraz lezi v nemocnici. (Viem ze este ma zlomeni nos, a vylomenu celust.) Ked sme sa najprv bili, ze stal on oproti mne tak uz vtedy som nanom videl ze ma dost, i tak som mu par vrazil a spadol na zem a nevedel som od zurivosti od NEHO ODTIAHNUT RUKU a stale som ho mlatil a mlatil, az nas videl zastupca riaditela a oddelil nas...
........... Ja proste nemozem zato co sa stalo, pod tym posmievanim natlakom a neviem cim vsetkym som spravil to co som spravil. Za 2 roky som len trpel a trpel, a teraz trpi on.
SOM FAKT VO VELKOM SOKU LEBO moja matka je momentalne v skole, a rozprava sa s riaditelom, ucitelky sa ma stale zastavaju kedze sa spravam slusne na hodinach, a snazim sa dobre ucit.
(+otca nemam uz 5 rokov kedze my zomrel na infarkt)... preto samozrejme nieje s matkou v skole. bojim sa ze my znizia znamku s chovania ba ma vyhodia zo skoly.
Policajti tu uz boli poobede. Sa ma vypitovali mam sa dostavit na policajnu stanicu aj stym grazlikom, ked sa dostane za par dni z nemocnice.
Moja matka do mna stale huci, a huciii ze co som mu to spravil... Nikto ma nechape, preco som to vykonal. myslim si ze jeho rodicia zlihali vo vychove(a jeho otec je este aj policajt)...Ucitelky vzdy len ze to prejde a mam este vydrzat. A ze sa porozpravaju s jeho rodicmi, no akonahle sa porozpravali s jeho rodicmi par dni bol ticho a opat zacal vyvadzat....!!!
Co si otom myslite vy???? Resp. stalo sa vam nieco podobne??? DAKUJEM ZA ODPOVED