sex

Príspevok v téme: sex
mmmmm

čo mám robiť keď môj priateľ chce často sexovať a ja nemam vždy chuť. Tak si raz zasexujeme a on o chvíľu že chce ešte a ja už fakt nemôžem stale ma to nebaví. On sa potom nahnevá a chce aby som mu aspoň vyfajčila a to už potom fakt nechcem keď ma nuti. A vždy to skončí hadkou. Prosím pomôžte mi.

certik

mala by si mu kupit gumenu ancu, alebo v najhorsom sa prinut mu aspon vyhonit. alebo keby si ty mala taky problem, tak by som sa ti mohol ponuknut, stacilo by aj za gastrac!

Kalka

nasilu to nikdy nerob, a ani preto, lebo aby si mala pokoj aby si ho uspokojila!!!! to je najvacsia chyba ktoru urobis. Ak nemas chut, nerob to. A to asi preto, lebo ta nuti. Po case ti sex nemusi vobec chutit a nebudes mat z toho prijemny pocit, radost. Povedz mu nech na teba netlaci...

mishell

mmmmm tvoj priatel nema ziadne pravo ta do nicoho nutit! ak sa mu nepaci moze ist, nebud nanho makka, ved zena je ta ktora by mala rozhodnut ci sex bude alebo nie

silviulililinka

tak to ak sa neumúdri by si ho mala pustit k vode, lebo ak ta bude cely život nutit, tak aby si neskončila na psychiatrii alebo v base(ak ho dobodáš alebo čo)

janka

pri beznej prehliadke mi zistil doktor cistu na krcku na maternici,urobil mi citologia ktora dopadla dobre,podstupila som zakrok pri ktorom mi tu cistu odstranili,a teraz cakam na histologiu.mam sa coho este obavat ?ked citologia dopadla dobre ??okrem toho po operacii ma zacali velmi boliet nohy,a nic mi nechuti jest,a hrudnik ma tak boli ze sa ho nemozem dotknut,bojim sa to povedat lekarke aby ma zas nenechali v nemocnici .Za radu vopred dakujem