Tetania?prosim pomozte

Príspevok v téme: Tetania?prosim pomozte
kail

pocujte ludia ma niektoskusenosti z tetaniou teraz som bol u doktora avravel ze mam tetaniu na zaklada toho ze som lezal v nemocnici a vykrutilo mi sanku a vyplazylo mi jazyk a dostal som teda krc jazyk som nemohol dat do vnutra ,,skoro sa mi vyklbila sanka ako hovorit sa mi nedalo komolene len slabost som nemal . neprijemne stalo sa mi to po neurole ,,, ale doktorka ze to nje stoho predpisal mi neurolog serlift a oxazepam som total nekludny v hlave mam drazdivi pocit ,permanentne nevie niekto pomoct ,,fakt ako to bolo nieco brutalne

kail

ano ale mne z casu na cas je dobre ale mal som stres v robote a nepravidelne som jedol .. a proste sa ,,mi to opat spustilo a som napaty,bol som v nemocnici a normalne mi vybehol jazyk a nesel spaT a sanka sa mi vyklbovala ..keb ze to vidis,, pichla mi sestra nejaku inekciu a preslo to ale bojim sa toho zas nesom v svojej kozi a podla teba mi pomoze ked budem to brat v tabletkach ?neje to lespie zo stravi ci ked mi zle tzravi vytamin ide prec?

RNG

Tetania je sposobena nedostatkom mineralov alebo CO2 v krvi. Tj nie nedostatkom nejakych patentovanych chemikalii. Nedostatok CO2 je sposobeny priprudkym dychanim v strese, nedostatok mineralov zlym travenim, najma nedostatkopm kyselin, co sa prejavuje nafukovanim a palou.
Stres treba odstranit a travenie su treba napravit, tj dodat chybajuce(kyseliny, enzymi, mikrovlakniny, probiotika)

kail

ale ja som stale v strese uplne perma mam svalove zasklby kks neobsedim na mieste strasne zle spavam al ked spim tak mi zas odide zaludok a nejdem lebo mam zvysenu kiselnu a v poslednej dobe sa mi este zle artikuluje no nejak sa mi to nevidi ze si dam vitamin a bude mi dobre ,, jedavam pestro neviem ci je to tak ako pises a doktorka mi predpisala davno na spanok mirzaten ale stale som napaty a v strese negativne je vsetko naokolo kks neurolog vravel ze tetania je ze som mal tetenicky sok ze to je na nejaku spomienku ktoru chcem vytesnit a takto reagujem ,, kks uz ma to stve nemozem fungovat

soffa

tetania-chronicky nedostatok horcika!!!!!zacnu trpnut pery,ruky atd.nos zo sebou vyziv.doplnky a uzivaj ich denne,hlavne pri zvysenej vykonnosti,stresu.v lekarni ti poradia.

miara

Zdravím,
Mám 66 rokov a žijem s tetániou. To že ju mám /jej diagnózu/ som sa
dozvedela len nedávno. To ako som si našla návod na život s touto
diagnózou /a veľmi mi to pomohlo/ najdeš na www.duchovno.poznanie.sk
Je potrebné sa prihlásiť, potom na užívat.panel-najdi Miara,
zobraziť profil Miara – zobraziť všetky užívateľ.príspevky.

Keď som to písala nevedela som ešte akú mám diagnózu,
ale som vedela čo mi pomáha /nielen na úzkosť a depresie
ale aj na kŕče a problemy s dychaním s tým pomáha joga/

Tiež najdeš /ja som si to prečítala viackrát-je to dosť odb.
popis./ TETÁNIA v DEBEKER ZDRAVIA v 4/2011.
Nie že budeš vyľakaná /ý/ .Všetko sa dá zvládnúť len
treba chcieť.Chce to čas, pevnú vôľu a NEĽUTOVAŤ SA.
Až budeš potrebovať nejaké informácie a budem vedieť
/skúsim/ poradiť.