Problem strach

Príspevok v téme: Problem strach
POMOC BB

Bojim sa,vsetkeho,psychologa mi neodporucajte lebo prenho som len ciarkou v kalendari je to neunosne kamosi mi hovoria ze ma treba lutovat fakt som jebnuta musim to priznat ale uz je to lepsie snazim sa:Dno som retardowana ludia sa so mnou nechcu bavit,proste som v miinulosti urobila chyby ktoremi znicili zivot..neviem ci raz skoncim strednu skolu a co bude so mnou dalej nemam niakych znamych priatelou a rodinu

Veronica01

Pozitívne myslenie v tebe vyvolá pozitívum u ľudí okolo teba.Ak budeš myslieť takto negatívne tým len odpudzuješ ostatných okolo seba.Viem niekedy nieje veľa dôvovdov na bezstarostný život a možno sa snažíme prekrývať problémy,smútok a trápenie, veľakrát nám to nejde a vzbudzujeme u ostatných ľútosť.Aj keď si myslíš alebo lepšie povedané namýšľaš o sebe že si komplikovaný človek a prikladáš k tomu podceňovanie-nie je to tak každý sme jedinečný a nenapodobniteľný typ niet podobnejšieho a lepšieho človeka ako si ty.. pretože žiadny typ človeka sa ti nevyrovná tým si dokonalý a vo svojom srdci citlivý človek,neber veci vážne a hlavne povzbuď samu seba pretože tak,ako vnímaš samu seba,vníma ťa tak ako tvoje okolie :-) .Čo sa týka chýb,každý sa predsa na nich učíme zabudni na nich a zabudne na ne aj tvoje okolie,strednu skolu skončíš určite len si ver a snaž sa :-)