Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

POMOC ako vytlacit hnis pri nechte, boli to velmi

lentilkaaa

no ja som mala podobny problem a musela som s tym ist na chirurgiu....a tam to vyriesili...sice to priserne bolelo-ten zakrok ( lokalka nezabrala ) ale po 2 dnoch to uz bolo v pohode bez bolesti

maruska123

aj naboku pri dolnej casti moze nechet zarastat, ked rastie doboku..ja mam s tym celozivony problem, dobre viem co hovorim

panča

priprav si hlavne nejaky repikovy odvar, v ktorom to potom vymacas, aby sa to vycistilo a hojilo. Ten tep je tam preto, lebo je tam zapal:).Pises, ze ti odtial ide krv, takze si to nejak otvorila-ono tam moze byt taka hnisava zatvrdlinka a tu cez nejaku dierku po spendliku von nedostanes. Ani to uz neskusaj, lebo tam zanesies este aj nejaku infekciu. Skus odtiahnut vedlajsim prstom kozu od toho nechtu-ak sa to neotvori, bud to len macaj v tom repiku alebo chod k lekarovi. Pomohla by ti mast Framykoin alebo Bactroban-ale su to antibiotika a su len na predpis (takze zasa radsej vol lekara)

eweline12

ako moze byt zarasteny ked je dlhy, rastie mi doboku? ja mam ten hnis skor naboku a pri dolnej casti nemozem si strihat do masa :(

maruska123

ten nechet mas zarasteny, preto to hnisa..musis tu zarastenu cast vystrihnut, velakrat ani nie je vidiet, kde to je, lebo je to hlbsie, ale pokym to mas zapalene tak je urcite zarasteny..boli to jak svina, ja viem, ale bez toho to neprestane..ked si s tym nebudes rady tak chod zajtra na chirurgiu