Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kupa zabehnutej firmy

Príspevok v téme: kupa zabehnutej firmy
bebe22

Ahojte, mam taky podnikatelsky plan. Chcela by som kupit uz zabehnutu firmu a chcem sa opytat ci ma s tym niekto skusenosti. Objavila som jednu stranku ale najvacsie obavy mam z toho ze by som kupila krachujucu alebo zadlzenu firmu. Ako sa da postupovat pri takejto veci? Kamarat ma uz takto dve firmy ktore kupil a nestazuje sa.

atm

uz ma z teba zacinaju chytat nervy:D.. mas ty vobec aspon maturitu??
je uplne IRELEVANTNE ake sluzby poskytujes alebo ake tovary vyrabas vzhladom na pravnu formu. aj co ja viem eset vyraba "nehmotny" software a je to S.R.O... a co sa tyka zdravie.sk UZ SOM TI TO VYSVETLOVAL NIZSIE:D.. omg:D

lost

a mne nejde o to, ze aj domenu niekto musi spravovat atd.. nemusi nikto fyzicky, pokial si plati hosting, zas virtualne (nestretne sa s nimi fyzicky NIKDY), takze..

islo mi o to, ze ci firma vitvara nieco hmotne, alebo virtualne, tj. internetove sluzby ako zdravie.sk (forum)

atm

nate nema vo vlastnictve nic. neviem presne ako su upravene podmienky pouzivania na blogspot ale velmi pravdepodobne zrejme obsah blogu kazdeho uzivatela je majetkom prevadzkovatela. ty si ale v prvom rade mylis uplne zakladne 2 veci - sukromne vlastnictvo a firmu tak ako ju upravuje obchodny zakonnik. ako nic proti, uplne bez urazky, ale toto je neuveritelna negramotnost.. ale este neuveritelnejsie je, ako si schopny sa za tie svoje "mudrosti" aj hadat.. :)

lost

dobre, a ked henten chce predat svoj blog, tak co? co to je? realna firma? ci kamenna firma? ci internetova firma? alebo ako by si to pomenoval?

atm

ty kks, ty si fakt tazky pripad.. hento je BLOG nejakeho nathana zo zapadnej australie ktory rad foti a deli sa o fotky na internete s ostatnymi ludmi.. ako co tu chces povedat alebo naznacit fakt nechapem..? mozno ten kto vlastni domenu blogspot.com tak ak ma napriklad nejake prijmy napriklad z reklamy tak si mozno kvoli tomu zalozi firmu a vedie uctovnictvo, odvadza dan, plati internych zamestnancov na nejake technicke zalezitosti a neviem este co.. ale co preboha chces povedat to ja neviem, viem len ze si uplne mimo:D