Glomerulonefritida

Príspevok v téme: Glomerulonefritida
VeryNice

Pekný večer prajem, diagnostikovali mi Glomerulonefritída, chcem sa opýtať či to niekto z vás alebo rodiny má/mal. Prípadne vie tu niekto niečo o tom? Zaujímajú ma veci typu: Či je to "úplne" liečiteľné, a či je to vážna choroba alebo niečo "normálne" tým myslím, že sa to vylieči ako chrípka a hotovo. Mal som sa asi opýtať lekárky ale bol som z toho hotový a v ten moment ma ani nenapadlo sa niečo pýtať. Proste som bol mimo z toho, že mám ďalšiu chorobu. Inak dnes som dosiahol dvadsať rokov takže paráda. Najlepšie na tejto klauniáde je, že okrem rodinných príslušníkov sa nemám o koho oprieť, nemá ma kto podporiť takže buď ma to zlomí alebo sa stanem silnejším.

crazy1234

VeryNice: ja Glomerulonefritidu mam- chronicku. Zistili mi ju ked som mala 15..Keďže sa jedná o ohorenie vnútroného orgánu je nebezpečné ale liečiteľné..Ale ide o to či to máš chronické al.nie aj v tom je rozdiel že akého stupňa..Neviem čo presne potrebuješ vedieť..Treba sa vyhýbať športovým aktivitám- úplne, aspoň ja som nemohla vôbec. Používať len minimum soli a veľa veľa piť..Ja som ale musela brať aj veľmi silné hormonálne lieky a chodiť na infúzie každý mesiac do Bratislavy...Po nich sa mi to ako tak upravilo..ale keďže to mám chronické, pozor si budem musieť dávať celý život..Aj keď je to ťažké, musíš sa na chvílku zaprieť, dodržať pár mesiacov rady doktora a bude to dobré, naozaj :-) Držím palce nech si čím skôr fit :-)

[zruseny17]

koka22-na tomto priklade je krasne vidiet ze ziadne zazracne doplnky neexistuju a pomoze len posluchat lekara...toto ochorenie sa uz neda vratit spat,ak je raz oblicka poskodena nepomoze nic...bohuzial...vyliecit sa to neda,dceru sleduju v ambulancii,KVP pravdepodobne nie je dramaticky vysoke kedze kontroly su raz rocne,ochorenie je asi stabilizovane,bud rada a nemaj obavy...
a mimochodom,k tej streptokokovej infekcii-streptokoky neposkodzuju priamo glomeruly ale mozu vybudit imunitny system ktory nadprodukciou protilatok napada a poskodzuje glomeruly...viem ze si chcela dcere dobre ale tymi prpravkami na povzbudenie imunity si jej mohla skor poskodit ako pomoct...

koka22

Moja dcéra dostala v 2 rokoch streptokokovu angínu a následne na to glomerulonefritídu, na nefro amb. jej robili raz do roka odbery a zbierany moč za 24 hod/zisťuje sa odpad bielkovín.ziadna liečba, len sledovanie, dnes má 13 a stále erytrocytúriu a bielkovinu v zbieranom moči,pojdeme na kontrolu, ale chcela by som nájsť niečo, čo by jej pomohlo konkrétne na tie poškodené glomeruly a zastaviť to.ak o niečom viete, poradťe prosím, brala už Aloe vera, pripravky starlife, chlorelu, jačmen, lieky na podporu imunity, napriek tomu to stale pretrváva.

[zruseny17]

pytal si sa ci je to vazne ochorenie a ci je liecitelne...v tvojom pripade ide pravdepodobne o akutno poststreptokokovu glomerulonefritidu ktora sice vazna je,ako vsetky choroby zivotne dolezitych organov ale je liecitelna...ci uz sa budes liecit radami doktorov alebo doplnkami od rng je uz na tebe...vela zdravia prajem:)

RNG

Zabudol som spomenut velmi ucinnu metodu na doslova splachnutie streptokokov zo sliznic pouzitim D-manozy, 2 gramy=pol lyzicky kazde 3 hodiny. D manoza je len cukor, sice dost vzacny ale celkom prirodny, ktory ma schopnost "odhaknut" streptokoky so sliznic, ktore potom v urinarnom trakte(mocovom) su jednoducho splachnute mocom vonz tela. Velmi elegantna metoda pouzitia vzacnych cukrov.
Mozes ju dostat v prasku z roznych zdrojov, vcitane Swansonvitamins.com, alebo iherb.com predava napr praskovu od vyrobcu NOW alebo kapsulovanu od Source naturals.
Samozrejme sa neriad navodmi na flaske, ucinna davka je 1.5 az 2 gramy kazde 3 hodiny, zmytie streptokokov je do 3 dni . Neboj sa predavkovani, jedna sa len o cukry. Pi hodne vody, to pomoze tu infekciu streptokokov zmyt.

VeryNice

Dik RNG napísal si to lepšie a zroumitelnejšie.
ninushka - ten článok som našiel a čítal aj ja ale vela som z toho nepochopil

RNG

Nuz neviem, ci si z toho uvedeneho vysvetlenie moze laik nieco uzitocne pre svoj stav vybrat.....Je to totiz pisame v "medickom kode" a nie su tam poskytnute ziadne prakticke rady ako na to.Mozno lekara take "vysvetlenie" uspokoji, ale nie pacienta.
Na streptokoky pomoze brat roztok GSE/citricidalu
Na kvasne infekcie najma carvacrol 3 x 200 mg(z oreganoveho oleja)
na viralne najma extrakt z olivovych listov a chaparal. Vseobecne na hojenie a zvyseni imunit dlhodobe branie vzacnych hojivych sacharidov, napr pol lyzicky freeze dried aloe vera
Na odmorenie tela chelacia, absorbcia a enzymaticke cistenie.
Myslim, ze toto je trochu praktickejsie a zrozumitelnejsie.

A samozrejme kazdmu radim si doplnat selen, zinok, jod, vitaminy C, E D-3, brat obcas probiotika a kazdodenne hodne mikrovlkaknin na ich podporu.
Oni sa za to odvdacia pomocou pri traveni, vyrobou roznych latok pre telo, ktore znamenaju az 70% celkovej obranyschopnosti tela.

VeryNice

Myslím, že mám v karte napísané, že je to z toho streptokoku a nejakej infekcie.

Chcel by som len vedieť či sa tie ladviny zregenerujú úplne alebo ako píšeš, len do značnej miery. A či to bude mať aj nejaký vplyv na další život.