dobry vecer mal uz niekto problem so svojou dcerkou,uz asi 4-ty den ma zapalene a cervene pysky v posve,ked sa vycika a idem ju poutierat tak ju to boli,ma 2,5 roka.zajtra idem k lekarke,ale este predtym sa chcem opytat vas,ci uz niekto mal takyto problem?dakujem
Zapalene cervene intimne miesto u maleho dievcatka
prezehluj jej spodne pradlo pred nosenim
a dávaj jej do vaničky pri kupaní hypermangán v lekárni kupiš stačí 2-3 zrniečka aby mala slabulinko ružovú vodu....to môžeš stále používať (treba to tam rozpustiť)
natierat Sudocrem...
jaaj tak asi som sa zle vyjadrila,tak tie pysky budu zrejme na posve,teda nie vo vnutri v posve ale pri posevnom otvore
pokial viem, ak tpch vie velmi dobre o com hovori, lebo je na to studovana a ma pravdu
posva je len ta samotna trubica,rura ktora ma na konci posevny otvor a z druhej strany siaha az ku krcku maternice
pisem to laicky...ale ide o to, ze pysky nie su v posve, to je pravda
pre tpch:
ako sa hovori,daj si to do googla a budes mudrejsia,asi si chybala v skole ked ste sa to ucili :) kazda zena i dievca ma vonkajsie a vnutorne organy,medzi vonkajsie patri klitoris,velke pysky ohanbia,male pysky ohanbia,.....
medzi vnutorne organy patria:vajecniky,vajickovody,maternica,....
vidis,bola som taka mila ze som ti napisala, ako to je spravne,teda nemusis si vyhladavat v googli
Ja som pysky v posve este nevidela, to je isto nejaka anatomicka abnormalita...
dakujem za vase prispevky,boli sme u lekarky nakoniec skonstatovala ze asi to vyzera na mykozu,predpisala nam masticku,a mame ju kupat v harmanceku.
rybací krém v lekárni trba kupiť a vždy ju s tým natireť....proti zapareninám
Maličkú ochraňuj pred pojedaním sladkého , načas vynechaj ovocie a umelé jedlá, mliečne jedlá.