Tyranizovanie na pracovisku..

Príspevok v téme: Tyranizovanie na pracovisku..
ipaga

Zazili ste niekto ohovaranie alebo ziarlivost v robote? Ak ano, ako ste to riesili? Lebo mne jedna kolegina s kolegom stale podkopavali nohy, zhadzovali ma pred sefom, ponizovali poza chrbat, dokonca to uz doslo do takych krajnosti, ze chceli na mna nasit, ze kradnem. Proste mi riadne znicili psychiku, a pritom ja som tam ziadne rozbroje nerobila, ani som nikomu neublizovala a stale som si len robila svoju robotu a tie dve telata len kazdy den hladali, co zle mi mozu urobit. Inac mam 28 rokov a ti dvaja uz po 40, tak nechapem, ze nemali tu hanbu toto robit...

marcelina78

Treba sa stazovat pred sefom, aj na personalnom , ak mas kolegynku, co drzi s tebou, nech ti to dosveci, je to normalny mobing, nenechaj si to, kamoska mala taketo problemy a zacala az koktat z toho, co si prezila...
Zavolaj si ich aj pred ostatnymi kolegami a nech ti otvorene do oci povedia, co proti tebe maju na rovinu a ze to mozete ist spolu poriesit s nadriadenym, ak nebudu mat rec, tak im povedz ak nic nemaju, nech ti daju pokoj a staraju sa o svoju robotu, nato tam do prace chodia...