Obraciam sa na Vas s problemom, ktory ma uz velmi dlho trapi. Stretavam v praci jedneho muza, ktorý ma velmi pritahuje a paci sa mi. Problem je v tom, ze sa ho velmi hanbim a neviem si pomoct. Prvykrat sme sa stretli a vtedy bol ku mne velmi mily. Normalne ma zacal utesovat a,ked sme sa znovu stretli pytal sa ma ako moj problem dopadol. Nezmohla som sa na odpoved, len sa usmiala. Dlhsiu dobu sme sa nevideli, ale ked sme sa stretli, pamatal si ma. Ked sa na mna pozrie cela sa stiahnem, neviem na neho pozriet. On si teraz asi mysli, ze mi vadi a ze sa mu vyhybam,lebo presne tak vyzeram. Neviem coho sa vlasne bojim. On je vyssie postaveny a o nieco starsi.Je na tom tak,ze by mohol mat ktoru koketu by chcel,ale ja taa nie som,neviem sa tak spravat. Mam strach, ze by si to mohol zle vysvetlit. Ako sa mu mam prihovorit? Co mam spravit? Ako prekonat hanblivost?Idem sa prepadnut.Moje sebavedomie je teraz na bode mrazu.Hovorim si,ze by to zle dopadlo.Viem,ze sa mu paci typ baby ako som ja. Kamosky mi hovoria,ze vyzeram super a mam skvelu postavu, tym sa nechcem chvalit,len ze moj strach nie je koli mojmu vyzoru.Ked sme sa stretli prvy raz, blo zo mna tiez mimo az skoro zakopol. Teraz mi je to luto,lebo sa zacina tvarit ako ja. Zial nestretavam ho az tak casto ako by som chcela.Muzi sa za mnou aj otacaju,ale ja by som chcela spoznat jeho. Nedokazem sa vsak prekonat.Prosim pomoz mi,lebo uz neviem co dalej.Som z toho zufala a nechcem sa uz ozerat do zeme.Neviem ako sa mu mam prihovorit a pozriet sa na neho.Pomozte mi prosim,co robyt. Za Vasu skoru radu vopred dakujem.
Dokonaly muz
ziadny muz nie je dokonaly
Musis ho zacat brat normalne tak ako ti poradila slobodna, ked budes stat pred nim mala by si posobit sebavedomo, milo sa nanho usmievaj a normalne komunikuj. Ked zajdes za roh mozes sa rozplyvat kolko len chces ale pred nim by si mala posobit vyrovnane inak ho odplasis :D
Ano chlap vyciti ked sa zene paci ale nieje to tym ze si v hlave opakujes aky je krasny, uzasny atd. ale jednoducho to vidi na reci "tvojho tela" na tvojom pohlade. Preto si neopakuj v hlave slova aky je uzasny, dokonaly a radsej rozmyslaj nad rozumnymi vetami s ktorymi s nim nadviazes normalnu konverzaciu :)a hlavne sa nepozeraj do zeme ale jemu do oci. Ja viem presne ako sa citis tiez som sa takto chovala pred jednym krasnym muzom, tak strasne sa mi pacil a ja som sa tak strasne bala ze poviem nieco zle ze som radsej nic nevravela iba som sa priblblo usmievkala a prikivovala mu na vsetko (musela som vyzerat velmi komicky) :D potom som ho veeelmi dlhy cas nevidela a teraz ked ho stretnem sa uz viem natolko odosobnit ze aj suvisle vety idu zo mna (aj ked jemne chvenie v brusku citim stale )
zufala sonicka.tak ako prve ti poradim,zbav sa toho stresu co to v tebe sposobilo.keby si sa videla v zrkadle taka vystresovana tak by si neverila ze si to ty.musis sa uvonit.nesmies to brat ako stavku ktoru musis na 100%vyhrat.to ta iba stresuje.vyzeras dobre a na tom zacni stavat.ostatne urob presne tak ako ti napisali simi1 a slobodna.mimochodom nezabudni ze lovec je on a nie ty.tak sa spravaj ako korist.ak ta chce ulovy si ta.a necakaj ze lov sa zacne hned ked si myslis ze by sa mal zacat.on je z teba zrejme tiez mimo tak mu daj trochu casu nech sa aj on pozbiera.
prajem ti vela uspechov
Ked ja pri pohlade na neho vyzeram strasne zdesene a on nevie asi preco.Ked ho vydim,beha mi z nervov po rozume iba bravcove kolienko.
To je na mna uz vela,on vyzera skvele.
Cvicim si v zrkadle,ze ked ho uvidim budem si v mysli hovorit aky je uzasny ,krasne ,ako ho chcem.Vraj to muzi vedia vycitit.
Je to pravda?
Baby a vy co robite?
ono je to vždy tak, keď ti na niečom záleží, človek sa potom správa ako debil :) Moja rada znie, prestaň to riešiť, začni ho brať normálne, ako ktoréhokoľvek iného muža alebo len ako kamaráta, ak je tam čosi viac tak sa to po čase prejaví, no na to sa musíte trošku spoznať, komunikovať spolu a to dokážete zrejme len vtedy, ak sa uvolníte. Dokonalý muž neexistuje, len dokonalá žena :)
Mozno na tvojom mieste by som mu povedala ked ho najblizsie stretnes, ze ten problem ktory si mala dopadol dobre a ze za jeho rady mu dakujes a zato ze ti pomohol ma u teba drink (kavu, zakusok neviem co ... )V idealnom pripade sa ponuku prijme pojdete niekam do podniku a tam sa uz konverzacia rozbehne, pri najhorsom odmietne a ty aspon budes vediet na com si. Mozno je to trochu odvazne ale ak chces spravit nejaky prvy krok tak preco nie? Inak si neviem predstavit aku inu temu by si s nim mohla nadviazat ked sa len raz za cas stretavate niekde na chodbe ked okolo seba prechadzate (ak som to spravne pochopila.) Neboj sa smelo do toho :)