Caute, chcem sa spytat na vase skusenosti s tabletkou po. Nedavno sa mi stala mansia nehoda s milencom a tak som bola nutena si kupit tabletku po. Mam trochu obavy lebo to bol este druhy den mojich plodnych dni, co mi robi este vacsi stres, ci zaberie. Uz som raz uzila Escapelle s mojim ex ale vtedy mi nezabrala, tak som musela zvolit potrat ale tentokrat by som to uz nespravila lebo este chcem mat v buduscnosti deti. Lenze dieta s milencom nechcem, jaaaj som z toho na nervy... len dufat, ci to zaberie :-/
Escapelle, tabletka po
bella12 ja len dufam, ze nedoslo k oplodneniu a ze tabletka splni svoj ucel ale ak si citala dobre, ja viem na co Escapelle sluzi, to mi tu nemusis pisat, nemam s nou prvu skusenost len chcem vediet aku maju s nou skusenosti ine baby, ci im vzdy zabrala alebo nie... ty si mi tu odpovedala uplne mimo kontext.
gwen77, vieš, ako zaberá Escapelle? Ak sa vezme v predovulačnom období, môže zabrániť ovulácii, inak zabraňuje uhniezdeniu oplodneného vajíčka v maternici, čiže má skorý abortívny účinok. To znamená, že môžeš byť zodpovedná za ďalší potrat svojho dieťaťa, ak pri tom pohlavnom styku došlo k oplodneniu vajíčka.
Na Tvojom mieste by som radšej dúfala, že nedošlo k počatiu a že Escapelle tým pádom ani nemusela zabrať. Je jedno, či má dieťa v prenatálnom období 8 či 3 mesiace alebo len pár dní či hodín, vždy je už človekom.