Caute, chcem sa spytat na vase skusenosti s tabletkou po. Nedavno sa mi stala mansia nehoda s milencom a tak som bola nutena si kupit tabletku po. Mam trochu obavy lebo to bol este druhy den mojich plodnych dni, co mi robi este vacsi stres, ci zaberie. Uz som raz uzila Escapelle s mojim ex ale vtedy mi nezabrala, tak som musela zvolit potrat ale tentokrat by som to uz nespravila lebo este chcem mat v buduscnosti deti. Lenze dieta s milencom nechcem, jaaaj som z toho na nervy... len dufat, ci to zaberie :-/
Escapelle, tabletka po
nam sa roztrhol kondom tak som utekala do lekarne.. nemala som ziadne vedlajsie ucinky, vobec nic. a deti este nemam.. a mam aj dve kamaratky co museli escapelle uzit, tiez este nie su matky, tak usudzujem, ze to zabera :)
ja som tabletku užila už 3x ,bohužiaľ. No vždy som bola maximalne spokojna žiadne vedlajšie učinky a vždy zabrala :))
Takze tentokrat mi zabrala, kramy dosli o 3dni skor pred planovanymi ... juchuuu.. :)
považan, ty si nasad gumu na hlavu lebo take tie tvoje rady stoja za prd, ja tu tabletku poznam ako penicilin, nepytam sa na jej ucinky ale skusenosti bab ci im zabrala... svoje rady si strc, tabletka ucel splnila a som happy...
považan-najprv si prever informacie a potom niekomu raď. ak si ju užila do 72 hodin mala by zabrat, raz som bola nutena aj ja si ju kupit a v lekarni mi to vysvetlila. cim skor po "nehode" ju užiješ tym lepšie, ale do tych 72 h, teda troch dni by mala zabrat. a nedojebe ti cely organizmus ale moze ti byt nevolno, mna len bolela hlava aj to len hodinku asi, takze mozno to ani nebolo z toho. aj tak myslim ze najlepsia cesta je dat si predpisat hormonalnu antikoncepciu
Pravdepodobne nezaberie. Tabletku môžete užiť max. raz ak chcete mať ešte niekedy deti.
A hlavne ta tabletka ucinkuj fakt dobre do 8 hodin ale dojebe ti to cely organizmus, choroby, bolesti hlavy, nemoznost otehotniet. Fakt stara dobra guma ,guma guma, gumimaci na traci :D