cawte s chalanom sme sa rozisli po 2 a pol roku ,, predtym ma raz podviedol ale nevyspal sa s nou ,, vlastne ja som bola jeho prva ,, teraz co sme boli rozideni sa s jednou vyspal a potom sa mi zacal ozyvat ze by sa rad vratil ze tato baba ho nezaujima ze ho nudi m,, ze aj sex je uplne iny ze sa to neda porovnat so mnou , ze ma miluje a ze mu neuveritelne chybam ,, ked som sa ho spytala preco to urobil povedal ze si chcel overit ci som pre neho vazne ta prava ja ,, ale to uz mal vediet aj predtym ,, vidim na nom ze mu na mne zalezi a chcel vyskusat nieco ine kedze spal iba so mnou ,, ale ako mu mam dalej verit? ja ho lubim ale co ak toto urobi zase o pol roka ze sa rozideme a vyspi s zase s inou a bude ma zase chciet spat ,, som zmetena neviem ako dalej
chce sa vratit
a ako dlho ste rozideni?
mne sa velmi paci nazor sap sap, kazdy by mal dostat druhu sancu, ako inak sa potom moze zlepsit? ale presne tak, ak ho mas zobrat spat, tak az potom, co mu uplne odpustis - to znamena ziadne vycitky...
a to ze spal s inou, ja som v takej istej situacii takze viem, ako sa citis, je tazke sa cez nieco take preniest, ale iste sa to da
Myslíš, že znovu bude zisťovať, či si tá pravá trochu podivným spôsobom:) Keď to raz spravil, tak to môže samozrejme zopakovať, o tom nepochybuj. Horšie bude, keď ťa nechá niekedy v štichu, že už s tebou nebude chcieť žiť. Keby ťa naozaj chcel, tak by ťa nepodviedol. Môj názor.
sap sap .... no ano ale ona neriesi to podvedenie ale riesi to ze spal s inou ked spolu neboli
...co sa mna tyka mna by trapilo to presne to ze by ma podviedol aj ked k sexu nedoslo
lentilkaaa - ako si sa už mohla dočítať, tak ju podviedol, ale nespal s nou. Tak predpokladám nejaké bozkávanie, možno prsty atď. To je jedno...
beštia - to, že spal s inou, keď ste spolu neboli, to neber do uvahy. Keďže mal len teba, fakt to chcel asi len vyskúšať, čo je aj pochopiteľné.. Keď ho lubiš a vidíš, že aj on ťa úprimne lúbi, daj mu ešte jednu šancu. Myslím, že každý si ju zaslúži. Ale daj mu ju až keď to rozdýchaš. Ak mu to potom mieniš stále vyhadzovať na oči, tak sa k nemu razdšej ani nevracaj
ved a co ked sa vyspal s nejakou inou??? ved ste vtedy spolu neboli...ja byt na tvojom mieste tak sa skor zamyslam nad tym preco ste sa vtedy rozisli a ci ten vztah ma buducnost a ci vas znova nerozdeli to co vas rozdelilo predtym...