chlapi bez citov

Príspevok v téme: chlapi bez citov
zvedavalu

Ako je mozne, ze ked ma chlap sex, tak pozera partnerke pocas sexu do oci, bozkava sa s nou, objima, hladka, je nezny, a tak isto chce aby ho partnerka bozkavala na krk, pery, hladkala ho atd..a pri tom on vobec tu partnerku nema rad?? A nemyslim, jednorazovku, ale kamarata...Ved este ak ked psika clovek hladka, tak psik si na to zvykne, a zacne mat svojho pana rad...Ale chlapa clovek moze hladkat a nim to nehne..Sorry, za to prirovnanie, ale psy maju viac citov ako chlap...

IIvankaa

To ani neskúsiš niekde to Y pridať? Chápala by som výhovorku typu: mám vylomené tlačítko s \\\\\\\"Y\\\\\\\" ale takto som ešte nikoho nevidela písať. Fakt to vyzerá, že to robíš schválne. Poznám jedného čo má tiež takýto problém ale ten aspom 50% Y píše správne. Ty sa ho bojíš ako vidím.

zvedavalu - Chlapi majú city ale to treba hladať takých ktorí sú skôr menej nápadný. Keď si ženy hľadajú len takých \\\\\\\"grázlov\\\\\\\" alebo ako to nazvať tak sa netreba diviť, že im ide len o sex. Z vlastnej skúsenosti viem, že to tak je. Ja som si našla chlapca ktorý je trochu introvertnejší ale je mi s ním super. Je pozorný, milý a čo je najdôležitejšie a nič sa nehrá. Takže skús si niekedy všímať aj nenápadných a uvidíš, že sú omnoho lepší než nejaký pojašenci.

mlady

mas pravdu aj tak sa to da vnimat ,, preco ludia resia gramatiku a tak ked sme tu abi sme resili ine veci nie gramatiku jednoducho som sa ju nenaucil dobre no a co ale naucil som sa vnimat zivot a nastrahi citou a tak tak ludia prosim vas nerieste gramatiku ved zivot nieje gramatika

hhk

Mlady, tá tvoja gramatika fakt bije do očí :) a slečna zvedavalu, aj chlapi majú city predsa, zrejme hovoríš z vlastnej skúsenosti a ten chalan ťa má len na jedno, aj keď ty by si zrejme chcela viac. Tak moc od toho nečakaj, že sa raz do teba zamiluje a radšej si začni hľadať poriadneho chalana, pre ktorého budeš znamenať viac, než len príležitostná ehm :)

mlady

moja neviem co ti mam na to povedat z urcitej stranki mas pravdu .ale z urcitej sa aj milis nechcem sa osobne prirovnavat ale ja si mislim ze sa najdu chlapi ktori su precitliveni a maju mnohe zo zenami a nemusi bit vobec gey samozrejme proti geyom nic nemam