Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi nemaju city?

Príspevok v téme: chlapi nemaju city?
zvedavalu

Ako je mozne, ze ked ma chlap sex, tak pozera partnerke pocas sexu do oci, bozkava sa s nou, objima, hladka, je nezny, a tak isto chce aby ho partnerka bozkavala na krk, pery, hladkala ho atd..a pri tom on vobec tu partnerku nema rad?? A nemyslim, jednorazovku, ale kamarata...Ved este ak ked psika clovek hladka, tak psik si na to zvykne, a zacne mat svojho pana rad...Ale chlapa clovek moze hladkat a nim to nehne..Sorry, za to prirovnanie, ale psy maju viac citov ako chlap...

Slobodna

muži sú oveľa citlivejší ako si mnoho žien myslí, len svoje city nedávajú najavo, dokážu sa s nimi oveľa lepšie vyrovnať ako my ženy, dokážu sa odosobniť. Veď preto majú aj menej problémov ako my :)

lentilkaaa

tak to ano ale ja som mala pocit ze hovorila o citoch v zmysle lasky...sympatie tam urcite musia byt aj nejaka chemia a pritazlivost...pripadne aj kamaratstvo

Maoam

bez citov, tak to moze ist aj do bordelu, u zeny, mozno z cisto zistnych dovodov je to tiez mozne

ale inak, za inych okolnosti, ked sa poznaju a ked nejde o prachy - vzdy je v tom nieco

Maoam

to, ze maju milencov, neznamena, ze k nim nic necitia

nemusi to byt laska, ale moze ho mat rada, ja som toho nazoru, ze ak sa dvaja spolu vyspia viac ako raz, je v tom viac, aspon nejake sympatie urcite ano, pripadne silna pritazlivost, ale bez sympatii to proste nejde