Ako je mozne, ze ked ma chlap sex, tak pozera partnerke pocas sexu do oci, bozkava sa s nou, objima, hladka, je nezny, a tak isto chce aby ho partnerka bozkavala na krk, pery, hladkala ho atd..a pri tom on vobec tu partnerku nema rad?? A nemyslim, jednorazovku, ale kamarata...Ved este ak ked psika clovek hladka, tak psik si na to zvykne, a zacne mat svojho pana rad...Ale chlapa clovek moze hladkat a nim to nehne..Sorry, za to prirovnanie, ale psy maju viac citov ako chlap...
chlapi nemaju city?
muži sú oveľa citlivejší ako si mnoho žien myslí, len svoje city nedávajú najavo, dokážu sa s nimi oveľa lepšie vyrovnať ako my ženy, dokážu sa odosobniť. Veď preto majú aj menej problémov ako my :)
maoam....ved v pripade bordelu su to city k peniazom ci ? :)))
tak to ano ale ja som mala pocit ze hovorila o citoch v zmysle lasky...sympatie tam urcite musia byt aj nejaka chemia a pritazlivost...pripadne aj kamaratstvo
bez citov, tak to moze ist aj do bordelu, u zeny, mozno z cisto zistnych dovodov je to tiez mozne
ale inak, za inych okolnosti, ked sa poznaju a ked nejde o prachy - vzdy je v tom nieco
to, ze maju milencov, neznamena, ze k nim nic necitia
nemusi to byt laska, ale moze ho mat rada, ja som toho nazoru, ze ak sa dvaja spolu vyspia viac ako raz, je v tom viac, aspon nejake sympatie urcite ano, pripadne silna pritazlivost, ale bez sympatii to proste nejde
aj zena dokaze mat sex bez citov podla mna...ved kolke zeny maju milencov...
to prirovnanie so psíkmi sa mi páči :)
ale je to pravda, škoda, že si na tie dotyky nezvyknú.. :(
tak nejake sympatie tam budu