s mojim chalanom som uz dost dlho. Stalo sa, ze ma raz podviedol, no odpustila som mu, pretoze som na nom videla, ako mu je to luto. No mam strach, ze by to mohol urobit opat. Velmi si rozumieme, lubime sa a zda sa mi to dost nepravdepodobne, ze by ma dokazal az tak klamat. No mozno nie je taky, ako sa mi zda. Uz som mu nasla v mobile spravy od inych dievcat a vcera si dokonca pozval jednu, aby sli spolu von. Ja tomu jednoducho nemozem uverit, ze by bol az taky sviniar.. sme spolu uz tri roky a viem, ze ma miluje
Neposlusny chlap-co s nim?
xyz..ani nevies kolko krat som uz uvazovala nad tym,ze spravim presne to co ty..ze mu napisem pod inym nickom..ale zatial som sa vzdy ovladla..mozno trocha aj zo strachu,co by som zistila..zatial si stale opakujem,ze mu musim verit,ze slubil,ze prestane a vymazal si aj vsetky tie kontakty a tak..ked sme spolu je to super a citim,ze sa navzajom milujeme..ale niekedy ma nieco nahneva alebo sa mi zda nieco podozrive a zase na to musim myslet..a to patrim k tym podpriemerne ziarlivym..
mila xyz prosim ta ukonc tento vztah lebo jedine co ta caka je trapenie, nikdy mu uz nebudes verit a stale len vysetrovat a podozrievat, mam taku istu skusenost s chalanom som bola 8 rokov a posledne 4 sa tahali uz iba v tomto duchu, ked som sa chcela rozist chalan plakal vyhrazal sa sebevrazdou a podobne keci a .. nakoniec nechal o mna so slovami ze sa v nasom vztahu iba trapi, tento druh sa nikdy nezmeni celu ta vyzmika psychicky aj citovo a nakoniec z teba ostane klbko vzlikajucich nervov...chvala bohu ze este existuju aj normalny chlapi ferovi, uprimni a hlavne naozaj milujuci...MUZ KTORY SKUTOCNE MILUJE TAKETO CHRAPUNSTVA NESTVARA /jeden taky prave vedla mna sedi/ drzim ti palce aby si na tohto co najskor zabudla a zakopla naozaj na toho spravneho/aj ked viem sa so to lahko pise ked ja uz to mamza sebou ale cim skor to ukoncis tym skor na neho zabudnes/
xyz, pokial nie si rozhodnej povahy, radsej by som sa s nim uz nestretaval. Ktovie, co na teba este usije, aku hru... Mozno si mu mala hnet tam na nete napisat, kto si a ze si neprajes, aby sa niekedy o teba prejavil zaujem.
Radsej nech sa vyzuri a vyplace a nech otvori temu o stastnom rozchode. Ale vela slz by som kvoli tomu neobetoval. Koledoval si, tak nech znasa dosledky.
ariella, ja som bola v rovnakej situacii a vidis, ako to dopadlo. tiez ma predstavil rodicom, surodencom, kamaratom, vsade sme boli spolu. rozpravali sme sa o tom, ako budeme spolu byvat, ze budeme mat vela deti a hned, ako skoncime skolu, vezmeme sa. nic take sa zial nebude konat..zatial sa s nim nerozidem. vyckam si na nase "sexstretko" chcem ho tam vidiet, vediet,co mi povie, co si opat vymysli... chlapom sa asi vobec neda verit.
Jediná možnosť,ktorú máš je ukončiť vzťah.Zavrieť dvere,spáliť mosty.Žiť v neistote a čakať,čo ak zas..? NIKDY! Maj svoju hrdosť! A potom sa ozvi a môžeš otvoriť debatu o nešťastí z rozchodu.
ja mam podobny problem..moj priatel mal predo mnou dost vela bab,ale hovori,ze teraz ked stretol mna konecne sa zalubil..som prva,ktoru predstavil rodicom,poznam vsetkych jeho kamaratov a tak..sam zacal hovorit o buducnosti,rodine..viem,ze ma naozaj miluje a ja milujem jeho..bolo by to vsetko idealne,ale minule som zistila,ze si pise na pokeci a tak s babami,ktore ani nepozna a posiela im vselijake dvojzmyselne spravy a navrhy..ked som mu to povedala,povedal,ze to nemyslel vazne.ze to bol len nevinny flirt,vymazal si skoro vsetky kontakty a slubil,ze uz to robit nebude..ci ma podviedol naozaj neviem,nemam ziadny dokaz,ale stale sa bojim..myslim,si ze by to dokazal urobit aj ked ma miluje a urcite ma nechce stratit..nechapem to..
vsetci to tak robia no skoro aj ja som mala takeho a moj priatel maval v mobile zeny ulozene ako chlapov never mu ak ta raz podviedol tak to robi stale a tie smsky od dievcat a to vsetko nechajho on si ta nezasluzi ty mas pravo na lasku a nie sa trapit drz sa pa
xyz ja ti velmi dobre rozumiem ako sa citis. Musis byt silna. Ja mam take ist skusenosti. Odvahu, silu a drz sa zlatko! Ziadny chlap nestoji za to aby si sa trapila. Su aj ini chlapi, ktori si ta budu vazit. Jeho spravanie ta v buducnosti znici, ked sa nezmenil uz predtym, tak sa nezmeni ani teraz. To by musel dostat este poriadnejsiu facku... drz sa
zxy, tvoje posl. prispevky som si pozrel az teraz. Nebolo to od teba az take hnusne, ked si mala podozrenie. Hlavne neurob ziadnu hlupost. Teraz hlavu hore, aspon zi zistila, ze chapec nie je tvojej priazne hodny.