Neposlusny chlap-co s nim?

Príspevok v téme: Neposlusny chlap-co s nim?
xyz

s mojim chalanom som uz dost dlho. Stalo sa, ze ma raz podviedol, no odpustila som mu, pretoze som na nom videla, ako mu je to luto. No mam strach, ze by to mohol urobit opat. Velmi si rozumieme, lubime sa a zda sa mi to dost nepravdepodobne, ze by ma dokazal az tak klamat. No mozno nie je taky, ako sa mi zda. Uz som mu nasla v mobile spravy od inych dievcat a vcera si dokonca pozval jednu, aby sli spolu von. Ja tomu jednoducho nemozem uverit, ze by bol az taky sviniar.. sme spolu uz tri roky a viem, ze ma miluje

markketa

ako tak čitam tieto riadky draha xyz,tak už never teda ani tym jeho slziam.su falošne ako on.taký muž ako je on sa nezmení nikdy.aj keby sluboval hory-doly.stale ta len vodi za nos a ak mu nestojis uz ani za uprimnost,tak doviiii.neboj,ty to určite zvladneš.

ronka

Vieš keď ťa dokazal podviesť raz tak to spravy znova...je to len otazka času preto treba konať a predisť tomu ja vie ,že je to ťažke ale pohovor si o tom prečo to chce znovu spraviť a v čom su ine ako ty? Veď ste neni spolu rok ani dva a už niečo mate za sebou aj to pekne aj zle...tak nech sa nad tym trocu zamysli či to chce stratiť ...aj tak ťa obdivujem,že si mu to odpustila...musíš ho mať dosť rada?

brunuska

tak ty mu povedz ze ty mu to MUSIS vycitat,vyryvat a on to MUSI pochopit
:-))) zautoc rovnakou zbranou-ale vyzaduje si to vela sily-ked on nema na teba cas..ok..nepros sa mu. a ked bude chciet on- par krat mu povedz ze nemozes,nestretni sa s nim...nech si chlapec uvedomi !

123

No to je presne moj pripad...Tvrdi ze ma miluje, a ze som jedina zena ktoru chce. Ze len sa proste musi ucit na skusky. Vidi ze sa preto trapim, placem, lebo mi to je luto...Ale on sa proste MUSI ucit a ja to MUSIM pochopit a ked mu to vycitam, tak hovori ze stale iba vyryvam a neviem ho pochopit.

zuzik

presne tak a viete co neviem pochopit?ze zena si vzdy najde cas na chlapa ale chlap sa stale na nieco vyhovara preco?

123

No niekedy sme my zeny zaslepene laskou a vsetko je inak ako sa zda...Tazko radit v takej situacii, lebo aj ja mam chlapa ktory ma raz podviedol a lutoval to velmi tak som sa k nemu vratila...no chodi na VS a travime spolu malo casu ked ma on skusky. Hovori ze to mam pochopit, no ja si myslim ze keby tak strasne chcel byt so mnou tak si ten cas najdi, aspon hodinku...nebyvame v tom istom meste. je to vsetko zvlastne...

zuzik

CO S NIM?NAKOPAT DO ZADKU VYSTRELIT NA MARS TAM ODKIAL PRISIEL!MOMENTALNE MAM AJ JA TAKEHO ALE NEMOZEM TO UROBIT LEBO JE DALEKO..DO KELU!

milli

Ved to je prave o tom, ze ma vyznam, ked dvaja spolu dlhsie chodia. Malokto sa vydrzi dlho pretvarovat a bud sa prejavi, alebo sam zo vztahu vycuva. Teraz je ale trend: dnes sa spoznat, zajtra poziadat o ruku a o mesiac sobasit. To sa samozrejme netyka xyz a zrejme ani nikoho v tejto diskusii. Aj ked je pravda, ze nikto nema na cele napisane, ze on je ten pravy. Vzdy je to urcite riziko.