Koľko asi človek vydrží kombinovať lieky na vysoký krvný tlak a denno-denné pitie? (alkoholik)
lieky na tlak a alkohol
No moment. Vsetci hovorite ako o vrahovi. Alkoholik je tzv. Chory jedinec a potrebuje pomoc hlavne!!!! Od rodiny. Viem o com hovorim, bola som na tom rovnako a moje deti mi razne pomohli. Neustaly natlak a vycitky som mala na stole stale. Cez den, aj v noci. Rodina ma podrzala a strasne pomohla. Kamaradky si dobre iba pri pohariku. Preto ziadne nemam a ani nechcem mat. Mam iba svoju rodinu.
No moment. Vsetci hovorite ako o vrahovi. Alkoholik je tzv. Chory jedinec a potrebuje pomoc hlavne!!!! Od rodiny. Viem o com hovorim, bola som na tom rovnako a moje deti mi razne pomohli. Neustaly natlak a vycitky som mala na stole stale. Cez den, aj v noci. Rodina ma podrzala a strasne pomohla. Kamaradky si dobre iba pri pohariku. Preto ziadne nemam a ani nechcem mat. Mam iba svoju rodinu.
presne! a keď som jej s plačom vykričala, že nech si uvedomí ako sa správa, že mi chýbajú časy, keď k nám chodila jej sestra (namiesto tých kráv s ktorými sa teraz stretáva), tak jej to vydržalo len nejaké dva týždne a potom sa to vrátilo do starých koľají. A nič sa s tým nedá robiť. Na liečenie nepôjde lebo "ona nie je alkoholička". Otec už toľko krát spomínal, že sa s ňou rozíde, no stále nič. Nechala sa vyhodiť s celkom dobre platenej práce lebo nafúkala. Krstná matka mi zomrela na zničenie pečene alkoholom a miesto toho aby ju to nakoplo, že je to svinstvo, chlastá ďalej. Ale všetci sme sprostí idioti a len ona a tie jej kravy kamarátky sú skvelé
alkoholika zaujima alkohol, nie rodina.
nepochopím ako niekto toto môže robiť rodine..
Presne viem, ako sa cítiš, zažívam čosi podobné
Ty si dieta, nikdy nevyriesis manzelsky zivot svojich rodicov. Mozes ratat len so sebou.
ide o matku, a odísť nechcem kvôli otcovi..nezaslúži si s ňou ostať sám..aj ked je to jeho rozhodnutie, že sa ešte nerozviedol..ale zrejme k nej ešte má nejaké pozitívne pocity a nechce ju opustiť aj ked ona sa už rozhodla že nám všetkým zničí život..
Ak ide o otca, tak mozes jedine odist.
žiaľ k tomu ja otca donútiť neviem aby sa rozviedol..