Mam 29 rokov, som vydata a mam maleho synceka. Manzelova rodina ma ma celkom rada, az na jeho sestru. Od kedy sa narodil maly zacala na nas velmi ziarlit a snazi sa nas vytlacit z rodiny. Jeho sestra ma 42 rokov a do 33 rokov zila s rodicmi, ktori ju rozmaznavali ako male dieta a este ju rozmaznavaju do teraz. Mne to pripada byt chore, lebo, co ona povie, to plati, vrieska po rodicoch a oni len sklopia hlavu a su ticho. Vychovali z nej jedneho narcistu, ona miluje len samu seba a na inych jej nezalezi. Je rozvedena, manzel to uz s nou nemohol vydrzat. Proste mysli si, ze je najkrajsia, najmudrejsia, najchytrejsia kralovna sveta a ostatni okolo nej sa narodili len preto, aby jej skakali okolo zadku, je bezohladna. Takymto sposobom vychovava aj svoju 7 rocnu dceru, ak sa to vychovou da nazvat. toto by ma ani nezaujimalo, ale, ked mal maly 2 mesiace, tak sme sli s manzelovymi rodicmi, s nou a jej dcerou na par dni na dovolenku, to som vtedy este nevedela, ze je taka nepricetna. Ona podhadzovala mojho maleho svojej dcere ako nejaku hracku, odchadzala z izby, nechala ich samotnych bez dozoru.. posielala svoju dceru kocikovat maleho na chodbe blizko schodov, kde mohol kocik spadnut alebo zapinala v celom apartmane klimu so studenym vzduchom, akokeby tam nas maly nebol. Na otazku mojho manzela, preco to robi sa este na neho osocila ako si on dovoluje JU napomenut, ze nas maly JU nezaujima. Tak manzel nas zbalil a sli sme prec. Ona od vtedy na mna len kyda, zakazuje rodicom prist pozriet maleho, ohovara ma po rodine, histerici... Teraz sme pozvani znova ku jeho rodicom na vianoce. AK nepojdem, tak ma budu vinit, ze rozbijam rodinu. Co robit, ak si este raz siahne na mojho maleho? Ak mi bude zase ukazovat, ze ona je niekto a ja nic? Ona chce vyprovokovat hadku, lebo vie, ak sa pohadam so svokrovcami, uz bude mat zamienku na mna kydat. Manzel sa tiez len ovlada, aby jej nieco nespravil..
Ziarlivost v rodine.
Ani neviete ako mi pomaha, ked si citam vase nazory. Je ulava pozerat sa na tento problem aj inymi ocami a citim sa ovela lepsie, ked si to tu vsetko citam. esteze existuje take forum. Dakujem vam, ste super lidicky...
tvoju svagrinu by mal uzemnit tvoj manzel,ak rodicom skace po hlave.proste zastat si ta,aj rodicom,aby pochopila ze odtial potial.nekomunikuj s nou,ako keby tam ani nebola,aj tak sa spravaj,alebo nechodte tam vobec ani s manzelom.
strel jej po hube
no ja by som si ju proste nevsimala..ako sa hovori, jednym uchom dnu a druhym von...ona potom prestane, ked zisti, ze si ju ty ani manzel nevsimate...nedaj sa vyprovokovat jednou chuderkou...a kydat moze kolko chce, ked je jeho rodina aspon trochu inteligentna, tak pochopi, ze si vymysla a robi to naschval
dobre viem o com hovoris
ked som si precitala tvoje skusenosti s muzovou sestrou
ja som mala tri roky partnera co bol naopak zavisly od svojej sestry co povedala to bolo svate a to ona mala 4Orokov a partner 34 takze ziadne deti
preto som to ukoncila bo na mna kydala kde chodila a on sa zastaval jej
teraz mam zasa partnera co ma sestru a ta uz ho okradla o dom rodicov nabalamutila a ti hlupaci podpisali jej dom pritom rozbila manzesltvo 43rocnemu somarovi co ma dve deti
ja by som take baby normalne chytila za vlasy a trocha ich otrepala
uz nechcem ziadneho partnera co ma sestru
moj byvaly muz bol proste debil a tiez mi zvykol hovorit,co mam povedat ked sme boli s jeho rodinou :DDD vymyslal si a robil zo seba neviem co ! raz sme sa tak stretli velka rodina na nejakej party u jeho bratranca a to si mala vidiet,ako mna to nasralo uz ! jeho rodine sa dokonca nepacilo,ze ako sa ja k muzovi spravam.lebo u nich väcsinou muz ma hlavne slovo :D som bola taka nasrata,ze po tequile aj spanielcina mi zrazu isla jak po masle a som vsetkym povedala,ako sa veci maju ! henten moj hnup mi uz nikdy nic nerozkazoval a jeho rodina ma zrazu zacala zboznovat :DDD
ostan vzdy uplne pokojna, nech robi cokolvek, nikdy sa nou nedaj vyprokovat, uplne ju IGNORUJ, to je zaklad
rob si svoje veci, nedaj sa nou ovplyvnovat, navstevuj svokrovcov, bud k nim velmi mila, pozorna, robte si plany, zasadne BEZ nej
musis jej ukazat, ze ta nemoze manipulovat
uvidis, ze postupne bude z toho hotova, lebo ona z toho zije, z manipulacie a neznesie, ked nie je stredobodom pozornosti a ked ma neuspech
tym ju najskor dorazis
Lumik, blondula, dakujem vam za nazor. Ano, je pravda, ze kto druhemu jamu kope..., dufam, ze sa potvrdi aj tu. A presne ako pise blondula. Ja som ku svokrovcom naopak velmi mila, len neviem, ako sa spravat ku nej...
s takouto d.bnutou osobou by som si ja velmi rozumela !! :D .... ja na tvojom mieste ju ignorujem a jasne pred vsetkymi by som jej povedala,ze nech sa tvojho synceka nedotyka !! pravidelne by som chodila k svokrovcom na navstevu aj s bonbonierov,kolacikmi a spravala sa k nim milo ! ja som velmi otvorena a dozadovala by som si rodinny rozhovor ohladne tejto chudery !! aby ostatok rodiny vedel,preco tuto osobu nechcem mat vo svojej blizkosti a v blizkosti mojho syna !! a este by som jej pred svokrovcami povedala,nech po nich nebliaka,su to jej rodicia ! ono sa musi najst nieco,z coho sklopi usi a zahanbena odide !!
nedajte sa vyprovokovat, inak myslim, ze v pripade nejakej konfrontacie to ona dokaze vyuzit vzdy lepsie vo svoj prospech. V pripade, ze jej na provokacie neskocite moze sa splnit ( aj ked je to dost malo pravdepodobne ), ze kto druhemu jamu kope, sam do nej pada.